Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zat van bobbelige benen en billen?
  Rate this post

  Je sport je rot en probeert gezond te eten, maar het vet op je benen en billen en rondom je heupen gaat maar niet weg. Frustrerend vind je het! Iedere keer als je in de spiegel kijkt, ben je ontevreden en onzeker over wat je ziet. Je bent je zadeltassen, drillende billen en cellulite liever kwijt dan rijk. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem!

  Je dacht misschien dat je maar moest leren leven met cellulite. Niets is minder waar! Bij Dali Wellness kun je terecht voor een combinatie van lichaamsbehandelingen waarmee jouw cellulite enorm vermindert. Deze behandelingen zijn vooral geschikt voor vrouwen, en mannen, die hardnekkige cellulite hebben.

  Weg met vet en afvalstoffen
  Allereerst begin je met Benexere Bodyprogress, een methode waarbij ultrasoundtechnologie gecombineerd wordt met elektromagnetische golven. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is een niet belastende, veilige en doeltreffende behandeling. Je lichaam wordt op de plaats waar jij behandeld wilt worden ingezwachteld met bandages met daarin speciale werkzame vloeistoffen. Vervolgens word je circa 50 minuten aangesloten op de Benexere Bodyprogress in een privé­cabine in een ontspannen sfeer. Terwijl jij ontspant, worden in je lichaam vet afgebroken en afvalstoffen verwijderd. Bovendien worden de werkzame vloeistoffen opgenomen in de huid.

  1 + 1 = 3
  Na de behandeling met de Benexere Bodyprogress volgt de Hypoxi-behandeling. Deze unieke methode van bodyshaping duurt circa 30 minuten en helpt je op een eenvoudige manier van je cellulite af door een combinatie van vacuümbehandeling en beweging. Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet met vacuüm (cupping) en compressie. Anderzijds stimuleert de lichte fysieke fietstraining in een vacuüm­cabine het metabolisme. Door beide behandelingen na elkaar te laten plaatsvinden, versterken ze elkaars werking. 1 + 1 = zeker in dit geval 3! Het huid- en bindweefsel worden versterkt en je ziet een zichtbare vermindering van hardnekkige cellulite.

  Voor jou!
  Ben je overtuigd en wil je een behandelcombinatie van Benexere Bodyprogress en Hypoxi ondergaan? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply