Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ze heeft het goede vak gekozen’
  Rate this post

  Een klant over… wimperpermanent

  Waarvoor ga je langs bij BeautySmile?
  ‘Ik ga er vooral naartoe voor het laten krullen van m’n wimpers. Dat doe ik regelmatig. Ik zocht ooit naar een salon die dat aanbood, en BeautySmile zit bij mij in de buurt, en het bleek ook de enige salon in de omgeving te zijn die dat doet.’

  Hoe gaat dat in zijn werk?
  ‘Maud gebruikt de iCurl-methode, waarbij klemmetjes gebruikt worden. Maud gebruikt een wimperkruller en een speciale vloeistof, die ze ongeveer 5 minuten op mijn ogen laat zitten. Daarna heb ik een mooie en blijvende krul in mijn wimpers. En de hele behandeling duurt helemaal niet lang. Dit werkt veel beter dan het zelf thuis doen, want met dan loop je het risico dat je je wimpers beschadigt.’

  Wat is het effect ervan?
  ‘Je bent ‘s ochtends veel sneller klaar met het opmaken! Je bespaart er echt veel tijd mee. Als je zo’n behandeling hebt gehad, heb je er 2 tot 3 maanden plezier van. En je blik wordt opener. En als je je wimpers ook nog eens laat kleuren, heb je een mascara-effect, zonder dat je mascare gebruikt. Heel handig ook in de zomer, als je veel gaat zwemmen.’

  Ga je ook nog voor andere behandelingen naar de salon?
  ‘Ja, soms combineer ik het wimperpermanenten met een gezichtsbehandeling, waarbij ik m’n gezicht laat reinigen en onzuiverheden laat weghalen. Dat doe ik niet iedere keer, maar soms. Je kunt daarna echt zien dat mijn huid glanzender, egaler, rustiger en mooier is. Ook laat ik mijn wenkbrauwen netjes maken bij de salon.’

  Wat vind je van Maud?
  ‘Ze kan goed advies geven. Ze bekijkt mijn hele dagritueel en geeft dan tips waarmee ik mijn huid mooi kan houden. En ze kan de goede producten adviseren. Maud kan goed uitleggen wat een product doet, zodat je weet waarom je iets wel of niet zou moeten gebruiken. Ze is echt professioneel, en ze heeft dan ook het goeie vak gekozen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply