Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zeer gericht centimeters kwijtraken
  Rate this post

  Slechts weinig vrouwen zijn voor de volle honderd procent tevreden met hun figuur. Er valt altijd nog wel iets te verbeteren, nietwaar? Maar werken aan een beter (niet per se perfect) figuur kost veel tijd, inspanning en doorzettingsvermogen. Bovendien is het lastig om precies op die plek centimeters te verliezen waar jij het wilt. Niet met de Bailine (‘Bajlijn’)-methode!

  Bailine is de succesvolle Scandinavische methode voor individuele figuurvorming, ­voedingsadviezen, mentale training en pijnbestrijding. Bailine is het totaalconcept voor vrouwen die fitter, strakker en met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan.

  Elsbeth Siegers, eigenaresse van de Bailine-studio in Alphen aan den Rijn: ‘Met Bailine kun je in een privécabine heel gericht centimeters kwijtraken op plaatsen die jij wilt. Voor de één is dat het buikje, voor de ander de heupen of de dijen. En het gaat snel: al na vijf sessies merk je resultaat, als je je houdt aan de voedingsadviezen. Je brengt ongeveer een half uurtje door in de cabine, en terwijl jij een blaadje leest of gewoon lekker ligt, hebben je spieren een behoorlijke work-out gehad. Veel vrouwen zeggen dan ook dat ze zich energieker voelen. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken door ze te helpen met het bereiken van een mooier figuur! ‘Een vast onderdeel van de aanpak van Bailine is een gratis en vrijblijvende proefbehandeling. ‘Daarbij krijg je uitleg over de methode en kun je kennismaken met de cabine. Je wordt gemeten, en vervolgens geeft de computer aan hoeveel sessies je nodig hebt om jouw doel te behalen.’ Maak snel een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply