Rate this post
 • Zeg die lovehandles maar vaarwel!
  Rate this post

  Er is niets frustrerender dan die laatste vetrolletjes die maar niet weg te krijgen zijn. En dat terwijl je zo goed bezig bent met sporten en verantwoord eten. Die zwembandjes rond je taille worden dan wel heel liefkozend ‘lovehandles’ genoemd, maar jij bent ze toch echt liever kwijt dan rijk. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

  Het vet dat zich op je billen, heupen, dijen en rond je taille bevindt, is het moeilijkst om kwijt te raken. Deze zones worden beïnvloed door de aanmaak van hormonen en de bloeddoorstroming. Het vet op deze plaatsen is dan wel minder schadelijk voor je dan bijvoorbeeld buikvet of vet dat rond je organen gaat zitten, maar het is ook veel stabieler en daardoor moeilijker om te verliezen.

  Ultrasound energie
  Soms heb je daarom wat extra hulp nodig. En dat kan zelfs zonder chirurgische ingrepen zoals bijvoorbeeld een liposuctie, terwijl je tóch hetzelfde resultaat bereikt. Hoe? Met de Liposunic. Huid en Uiterlijk beschikt over dit apparaat dat permanent afrekent met vetcellen in probleemgebieden van het lichaam.
  Met een speciale technologie, genaamd high-intensity focused ultrasound (HIFU), doodt de Liposunic de vetcellen en verwijdert ze effectief. De ultrasound energie van de Liposunic wordt ingesteld op 1 tot 2 centimeter onder de huid zodat je er bijna niks voelt en de huid zelf niet beschadigd wordt. De vetcellen die op deze manier worden afgebroken, resulteren in een vermindering van de buikomvang tot wel 5 centimeter. En dit al na de eerste behandeling! Je lichaam transporteert de vetcellen via het lymfesysteem naar de lever, waarna ze op dezelfde manier als voedsel, via natuurlijke weg, je lichaam uiteindelijk verlaten.

  Dé oplossing voor die laatste vetrol
  Deze werkwijze maakt de Liposunic perfect voor iedereen die van zijn of haar laatste vetcellen af wil komen. Je kunt het dus zeker niet zien als een vervanging van de sportschool. Het is voor een behandeling belangrijk dat je ten minste 2,5 centimeter van het probleemgebied vast kunt pakken, maar er mag geen sprake van overgewicht zijn. De Liposunic zorgt er dus eigenlijk voor dat jouw harde werk niet voor niks is geweest! En dat kun je zien aan je strakke lichaam.

  De specialist
  Als je last hebt van die laatste vetrolletjes ben jij bij Huid en Uiterlijk aan het juiste adres. In de salon bieden eigenaar Andrea en haar team ook behandelingen aan voor allerlei huidproblemen: van ontharing tot couperose. Ook voor de strijd tegen huidveroudering, het aanbrengen van permanente make-up en tatoeageverwijdering staan ze voor je klaar. Andrea vindt het belangrijk om haar klanten op hun gemak te stellen, daarom laat ze haar behandelingen altijd aansluiten op wat de klant nodig heeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply