Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zeg die probleemzones maar vaarwel!
  Rate this post

  We kennen ze helaas maar al te goed: onze probleemzones. Dat buikje is maar niet weg te trainen. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk. En dan die kipfiletjes aan je bovenarmen! Om nog maar te zwijgen over je billen en bovenbenen. Tja, als die ontsierende vetrandjes toch eens kon verdwijnen…

  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar zó ingewikkeld is het eigenlijk helemaal niet om van je probleemzones verlost te worden. Er is een prachtige methode waarmee je vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon: cryolipolyse. Misschien heb je er weleens van gehoord. Het is een nieuwe techniek om lokaal vet aan te pakken op probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. Een manier om af te vallen is het niet, maar het is wel een goede manier om van die laatste vetrandjes af te komen. De methode is geheel pijnloos.

  Natuurlijk afgevoerd
  Hoe deze methode werkt, zit eigenlijk al in het woord: ‘cryo’ betekent namelijk ‘kou’, ‘lipo’ staat voor ‘vet’ en ‘lyse’ voor ‘cellen vernietigen’. Oftewel: je vetcellen worden blootgesteld aan kou. Hierdoor zullen ze bevriezen en kristalliseren. Je lichaam breekt de bevroren cellen vervolgens af en voert ze op natuurlijke wijze af. Vet verliezen door de cellen te bevriezen, dus.
  Schoonheidsspecialiste Noëlle gebruikt in haar eigen salon de Body-Wizard Duo voor cryolipolysebehandelingen.

  Probleemzones verleden tijd
  Vaak bereik je met twee of drie behandelingen, met een tussenperiode van acht tot twaalf weken, het resultaat dat je voor ogen had. Afhankelijk van onder meer je levensstijl is verder jaarlijks één onderhoudsbehandeling aan te raden, en dan zijn jouw probleemzones voorgoed verleden tijd!

  Laat je onderkin aanpakken
  Wil jij van je onderkin af? Dat kan nu, met de nieuwe ‘kinkop’ van de Body-Wizard Duo! Hiermee kunnen vetcellen op de zone van de onderkin definitief verwijderd worden zonder operatie. De behandeling neemt maar een half uurtje in beslag.

  Pigmentvlekken en couperose aanpakken
  Na een af en toe hete zomer kun je meer last hebben van pigmentvlekken. Om die te kunnen aanpakken, heeft Noëlle een nieuw apparaat aangeschaft. Hiermee kan ook couperose weggehaald worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply