Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zeg die probleemzones maar vaarwel!

  Wij kennen ze maar al te goed: onze probleemzones. Dat buikje is maar niet weg te trainen. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk. En dan die kipfiletjes aan je bovenarmen! Om nog maar te zwijgen over je billen en bovenbenen. Tja, als die ontsierende vetrandjes toch eens konden verdwijnen…

  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar zó ingewikkeld is het eigenlijk helemaal niet om van je probleemzones verlost te worden. Er is een prachtige methode waarmee je vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nou ja, met cryolipolyse verdwijnen ze eigenlijk door de kou, want daar zijn ze niet tegen bestand.

  Body-wizard Duo
  Schoonheidsspecialiste Daphne Drost werkt in haar salon met de Body-wizard Duo voor cryolipolysebehandelingen. Dit apparaat is het nieuwste model van Body-wizard, en Daphne is er enthousiast over: ‘Het apparaat heeft meer mogelijkheden, waardoor we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. Eén van de grootste verschillen is dat dit apparaat over vier separaat in te stellen behandelkoppen beschikt in plaats van twee. Hierdoor kun je meerdere lichaamslocaties tegelijk behandelen, of een duobehandeling geven aan bijvoorbeeld twee vriendinnen, zussen of moeder en dochter. Daarnaast heeft de Body-wizard Duo een grotere kop voor het buikgebied en warmt hij de vetcellen eerst op tot zo’n 40 graden voordat hij ze naar maximaal -11 graden afkoelt. Hoe groter het temperatuurverschil, hoe groter de schok voor de vetcellen. Het gevolg is dat ze afsterven, waarna ze op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd.’

  ‘Liposuctie’ zonder operatie
  Daphne vervolgt: ‘Op de plaatsen waar de vetcellen zaten, groeien geen nieuwe vetcellen terug. Je zou het kunnen vergelijken met liposuctie, alleen komt hier geen operatie aan te pas. Na de behandeling, die ongeveer een uur duurt, wordt een speciaal verstevigend en vetafdrijvend serum in je huid gemasseerd. Vaak bereik je met twee of drie behandelingen, met een tussenperiode van acht tot twaalf weken, het resultaat dat je voor ogen had. Afhankelijk van onder meer je levensstijl adviseer ik verder jaarlijks één onderhoudsbehandeling en zijn jouw probleemzones voorgoed verleden tijd.’

  Altijd een mooie en gladde huid
  Heb je genoeg van scheren, harsen en epileren? Behalve dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken. Gelukkig bestaat er een nieuwe, innovatieve lasertechniek waarmee je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief kunt laten verwijderen: de Medcos IPL/SHR High Energy laser!

  De IPL/SHR-laser is een totaal andere laser dan andere lasers. Hij doet namelijk écht geen pijn! Deze laser verwarmt namelijk geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat het haar teruggroeit.
  De SHR-laser is geschikt voor alle huidtypen, en neemt ook lichtere haren beter mee. Voor haren die moeilijk te verwijderen zijn, met name grijze haren in het gezicht, kan elektrisch epileren ingezet worden.

  Hoe is het met je huid?
  Veel huidproblemen bevinden zich in de diepere lagen van de huid. Die kun je niet met het blote oog zien, maar kunnen wél opgespoord worden met de Observ520. Dit huidanalyse-apparaat maakt een scan van de huid zonder dat er in de huid geprikt hoeft te worden. Er kan van alles op en onder de huid gescand en geanalyseerd worden, zoals onzuiverhuiden, huidveroudering, ontstekingen, huidverkleuringen en huidafscheidingen, zoals acne en talg. Met de Observ520 kan de huidspecialiste zien hoe het met je huid gesteld is en wat ze eraan kan doen om die te verbeteren.

  Over Beauty Lounge Drenthe
  Beauty Lounge Drenthe van eigenaresse Daphne Drost is een professionele salon die uitblinkt in aanbod, kwaliteit en een warme sfeer. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen. De salon is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Hiervoor kun je vrijblijvend een scan van je huid laten maken met de Observ520, waarna je een passend advies krijgt.
  In de salon wordt onder meer gewerkt met producten van Medik8. Dit merk, dat een groene productfilosofie heeft en waarvan de producten vrij zijn van parfum en parabenen, biedt prachtige resultaten voor de huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply