Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zeg die rimpels maar vaarwel

  Beginnende huidveroudering, diepe rimpels en pigmentvlekken. Je wordt er niet echt blij van als je een kritische blik werpt naar je eigen huid. Zon, stress, levensjaren en slechte gewoonten zoals roken hebben de conditie van je huid geen goed gedaan. Gelukkig kun je iets wegwerken met make-up en camouflageproducten, maar een steeds slapper wordende huid valt echt niet te maskeren!

  Was er maar een manier om er weer wat jonger en frisser uit te zien, zodat je uiterlijk weer past bij hoe je je voelt. Kon je de tijd nog maar even terugdraaien… Alhoewel de techniek niet stilstaat, is dat laatste nog niet mogelijk, maar er zijn wél manieren om je huid als het ware een soort verjongingskuur te geven zonder dat je een facelift of plastische chirurgie moet ondergaan. Er is tegenwoordig een veel natuurlijkere manier om je huid te laten verbeteren, namelijk door middel van een fractional laser. Het mooie van deze techniek is dat die je eigen huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken.

  Harmony Pro XL laserapparatuur
  Dermakliniek maakt gebruik van de hightech fractional laser, de Harmony Pro XL; een multifunctioneel, effectief en zeer veilig systeem. Met deze laser wordt je huid op een gecontroleerde wijze aangepakt, zodat die niet alleen gladder wordt, maar ook sterker! Vooral op langere termijn zul je merken dat je huid er dagelijks op vooruitgaat. Deze apparatuur is uitvoerig getest en voldoet aan alle kwaliteitseisen. De behandeling is niet pijnlijk en wordt uitsluitend uitgevoerd door geschoolde en ervaren huidtherapeuten, zoals de professionals van Dermakliniek.

  Geschikt voor iedereen
  Of je nu vervelende huidproblemen hebt of gewoon weer een frissere en jongere uitstraling wilt hebben: voordat tot behandeling wordt overgegaan, vindt eerst altijd een uit­gebreid intakegesprek plaats. Je medische verleden wordt besproken en de huidtherapeut stelt vast wat voor type huid je hebt. Als er sprake is van ernstige huidbeschadiging, is het niet altijd mogelijk om de huid volledig te laten herstellen, maar die kan qua structuur en gladheid wel aanzienlijk verbeteren. Rimpels worden kleiner, fijne lijntjes vervagen en je huid wordt gladder en frisser. In principe komt iedereen in aanmerking voor en behandeling met de fractional laser. Het aantal behandelingen hangt af van de indicatie, de huidconditie en het te behalen resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply