Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zeg die storende haartjes vaarwel!
  Rate this post

  Nu is hét moment om te starten met definitieve ontharing! Onderga in de winter de behandelingen en de volgende zomer heb je geen gepruts meer met scheren met de daarbij gepaard gaande irritaties.

  IPL is geschikt voor ontsierende haartjes die donker en dus goed zichtbaar zijn, en waar je het liefst permanent van verlost wil worden. Met IPL kun je vrijwel elke zone op je lichaam zo goed als definitief ontharen. Je hebt 6 tot 10 behandelingen nodig en een blanke huid. Tineke Harland van Schoonheidssalon Mikado heeft inmiddels 24 jaar ervaring in haar praktijk, waarbij service altijd bovenaan heeft gestaan.

  Een andere specialiteit van Tineke is permanente make-up. Een reactie van een cliënt: ‘Door haar professionele houding en haar vaste greep had ik meteen alle vertrouwen in een goede afloop en ze heeft mij niet teleur­gesteld. Integendeel: ik ben superblij dat ik een permanente eyeliner heb laten zetten. Ik had het jaren eerder moeten doen!’
  De ervaring van een cliënt na het zetten van wenkbrauwen: ‘Ik heb nu een open blik en frisse uitstraling. Op mijn werk vroegen ze zelfs of ik een botoxbehandeling had ondergaan, zó mooi. Dank je wel Tineke!’
  Beide reacties en meer kun je lezen op www.salon-mikado.nl. Aanbiedingen: definitief ontharen en permanente make-up bij nieuwe wenkbrauwen of eyeliner onder en boven nu 20% korting.
  Ook voor huidverbetering/ -verzorging, harsen, wimperextensions (haartjes één op één voor mooie, natuurlijke, volle wimpers) kun je bij Tineke terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply