Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zeg vaarwel tegen die melkflessen!

  Herken jij dit ook? Als de zon schijnt, wil je meteen dat zomerse jurkje aan. Tegen de warmte zeg je ja, maar tegen de ­schadelijke invloeden van de zon zeg je nee. Helaas is niet iedereen gezegend met een egaal gebruinde huid en willen benen nog wel eens lastig kleuren.

  In een handomdraai zorgen zowel ­spraytanning als selftanning (make-up) voor mooi gebruinde benen. Door middel van een spraytanapparaat wordt de bruiningslotion op de huid verneveld. Zo heb jij direct een gebruinde huid, een natuurlijk resultaat en geen schade aan de huid door UV-straling van de zon. Een stralende en gezonde look.
  Van een spraytanning-behandeling beleef je zo’n zeven tot tien dagen plezier. ­Gelukkig hoef je ook na deze tien dagen niet met ­melkflessen over straat, want je kunt je lichter geworden huid gemakkelijk zelf bijhouden met een selftanner of bodylotion. Die ­bevatten het ingrediënt DHA. DHA is een kleurloze suiker die reageert op de huideigen eiwitten en ­aminozuren en vormt op die manier een mooie bruine kleur. Bovendien zal je huid met een volgende tanning na of binnen zeven dagen nog intenser stralen.
  Voor deze zomerse look ben jij bij de spraytanstudio van Kitty Ket-Blom aan het juiste adres. Ook geeft Kitty jou belangrijke tips over het aanbrengen van de selftanning, het ontharen van je benen en wat je moet doen als je iets te enthousiast te werk bent gegaan. Zij kan jou ook vertellen hoe jij je benen langer en slanker kunt laten lijken en hoe je oneffenheden ­verdoezelt, zodat jij je weer fantastisch voelt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply