Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zeg voorgoed vaarwel tegen vet!
  Rate this post

  Hoewel jij al van álles hebt gedaan om af te vallen, heeft dat lijnen en sporten niet geholpen om van je laatste vetjes af te komen. Dat buikje, die lovehandles of die onderkin blijven je maar plagen. Gelukkig hoef je het niet op je te laten zitten en kun je hier iets aan doen!

  De oplossing is geen liposuctie… maar cryolipolyse! Dit is een manier om opgehoopt vet op bepaalde plekken aan te pakken, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Je valt er geen kilo’s mee af, maar verliest er vet mee op lokale plekken. Hierbij komt er dus geen operatie aan te pas. En nog mooier: het resultaat is blijvend!

  Hoe verloopt een behandeling?
  Tijdens een behandeling wordt er een manuele behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam dat je wilt verbeteren. De behandelkop zorgt voor kou, en koelt je vetcellen af tot ongeveer 8 graden Celcius. Het gevolg hiervan is dat de vetcellen afsterven, en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Het resultaat hiervan is meteen te zien: per sessie verlies je al wel 1-2 centimeter. Voor het beste resultaat is het aan te raden om de behandelingen in kuurverband te volgen.

  Ook voor huidverbetering!
  Behalve dat cryo een effectieve manier is om vet te verliezen, kan de therapie ook worden ingezet om je huid een enorme opknapbeurt te geven. Cryo kan namelijk ook gericht worden op het liften van je huid en je gezicht, het verminderen van rimpels en het verstevigen, voeden en hydrateren van je huid. Ideaal om bijvoorbeeld de verslapte huid van je bovenarmen of de binnenkant van je bovenbenen aan te pakken. Daarnaast kan cryo ook helpen om cellulite en couperose te bestrijden.

  Wat je je misschien nog afvraagt…
  Je hebt vást nog een aantal vragen. Bijvoorbeeld of het resultaat echt blijvend is. Omdat bij cryotherapie de héle vetcel wordt verwijderd, kan het vet niet meer terugkeren. Het resultaat van de behandeling is daarom blijvend. Ook ben je vast benieuwd hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is van tevoren eigenlijk niet exact vast te stellen. Hoewel je áltijd een resultaat zult merken, is het ook afhankelijk van je lichaam (waaronder leeftijd en conditie) hoeveel centimeter je per behandeling verliest. Gemiddeld zul je per behandeling 1 tot 2 centimeter vet verliezen. Omdat het effect van de therapie ook nog ná de behandeling voortduurt, zul je in de dagen of weken erna ook nog gemiddeld 1 centimeter verliezen. Ten slotte is het goed om te weten dat cryotherapie volledig veilig is. Tijdens de behandeling worden alleen de vetcellen aangepakt. Andere organen (zoals je huid) worden volledig met rust gelaten.

  De te behandelen zones:
  – buik
  – heupen
  – bovenbenen
  – billen
  – lovehandles
  – zadeltassen
  – armen
  – onderkin
  – kuiten

  Iets voor jou?
  Wil jij ook definitief van die vetcellen af op je buik, billen of benen, maar éérst liever een proefsessie cryolipolyse ondergaan? Dat kan! Na deze proefsessie geniet je van een direct zichtbaar resultaat en kun je de keuze maken of je overgaat op een kuur van meerdere behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply