Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelf thuis je klachten aanpakken
  Rate this post

  Als gevolg van de wereldwijde coronacrisis werkten chiropractoren eerder noodgedwongen vanuit huis. Hoe was dit mogelijk wanneer het beroep fysiek contact met cliënten vereist? Hoe konden chiropractoren hun cliënten ondersteunen wanneer ze minimaal anderhalve meter afstand moesten houden?

  Ikzelf heb een techniek ontwikkeld, Center Point Meditation (CPM). Het gebruik van CPM, (waarin al menig jaren workshops en cursussen worden gegeven) stelt ons, chiropractoren bij Rugkliniek Eindhoven, in de gelegenheid onze aanpak door te ontwikkelen en onze cliënten virtueel te ondersteunen. Een van de meest geweldige aspecten van deze techniek is dat je al binnen een minuut resultaat merkt! De techniek is gebaseerd op balans en die kun je van binnen bereiken via de virtuele CPM-sessie, waarbij je door mij begeleid wordt. De methode heeft de kracht om je lichaam en geest naar een staat van balans te brengen waardoor je meteen ontspanning bereikt en een directe afname van de ernst van je klachten.

  Workshop en e-books
  Op internet is veel informatie te vinden over het zelfstandig thuis leren toepassen van de techniek. Je hebt allereerst het gratis e-book nodig dat je kunt downloaden op www.intuitivemindconcepts.com. In dit boek staat de basis van de methode. Vervolgens download je het Center Point Mediation e-book (momenteel halve prijs) op www.centerpointmeditation.net. Beide boeken zijn beschikbaar in het Nederlands. Ten slotte schaf je de ‘Virtual CPM workshop’ aan (eveneens momenteel halve prijs), die je kunt vinden op www.cpmmenow.com. Deze online workshop bevat ook twee 1-op-1-sessies met mij. Na dit alles kun je CPM toepassen wanneer en waar het je ook maar uitkomt, om je klachten te verminderen.

  Voor meer informatie kun je mailen naar info@centerpointmeditation.com.

  Dr. Matthew Breske
  Founder of Center Point Meditation

  ‘Ik kon niet stoppen met huilen’
  Ik had al bijna twee jaar continu last van mijn stuitje. Ik had al verschillende therapieën gedaan, en heb onder andere een bekkenbodemfysiotherapeut en een orthomanueel arts bezocht. Toen raadde een collega mij aan om eens naar het vrije-inloopspreekuur van de Rugkliniek te gaan. Daar aangekomen werd ik aan Dr. Breske voorgesteld, en hij begon vrijwel meteen over stress en de overbelasting van ons systeem te vertellen. Hij heeft mij behandeld met CPM, en geloof het of niet, maar de klacht waar ik al bijna twee jaar mee liep was weg… Dr. Breske kon me niet beloven dat die weg zou blijven, maar voor het eerst in twee jaar was ik pijnvrij. Ik was dan ook zeer emotioneel en kon niet stoppen met huilen, want in mijn ogen had hij niks gedaan. Het is inderdaad niet blijvend weg, maar wel een stuk minder.

  Karin P.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply