Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfdiscipline is ook voor jou weggelegd!
  Rate this post

  Jij weet best wat er moet gebeuren: meer bewegen, afvallen en gezonder eten. Maar ja, je weet ook precies waarom dat bij jou steeds misgaat: elke keer als jij je voorneemt om nu echt het roer om te gooien, gaat het een paar weken goed.

  Je gaat trouw naar de sportschool, bant zoetigheid en snacks uit je leven en gaat helemaal op de gezonde toer. Tot het moment dat je steeds meer uitvluchten verzint. Je was écht te moe om te gaan sporten, wat maakt dat ene wijntje nou uit en dat stuk appeltaart bij de koffie moet ook een keer kunnen. Toch?

  Terugval
  En voor je het weet, beland jij weer in je oude gedrag. ’s Avonds languit op de bank met de fles cola en zak chips binnen handbereik. Weg goede voornemens. Weg droomfiguur. Het lukt je maar niet om vol te houden, om door te blijven gaan op de ingeslagen weg. Die discipline die je jezelf hebt opgelegd, houd je gewoon niet lang genoeg vol. Was er maar iemand die jou af en toe weer even op het goede pad helpt als je dreigt af te dwalen. Iemand die je motiveert en je helpt het beste uit jezelf te halen: een personal trainer.

  Niet alleen voor VIP’s en BN’ers
  En om al je vooroordelen gelijk weg te halen: de tijd dat een personal trainer vooral iets was voor VIP’s en BN’ers ligt al lang achter ons. Een personal trainer is er ook voor jou en helpt jou je doelen te verwezenlijken. Met een dergelijke stok achter de deur lukt het jou om die nieuwe leefstijl vast te houden. Door de gevarieerde training die je geboden wordt, is dat uurtje sporten niet meer saai. En door het advies over goede voeding merk je dat gezond eten eigenlijk heel lekker is en dat je behoefte aan chocola en chips langzamerhand helemaal naar de achtergrond verdwijnt. Ineens blijkt dat je het sporten, afvallen en het eten van verantwoorde voeding wel vol kunt houden. Dat is wat een personal trainer met je doet. Dat wil jij toch ook?

  Top 10 eitwitrijke voeding:

  1. Kippenborst
  2. Lam
  3. Verse tonijn
  4. Gekookte makreel
  5. Tempeh
  6. Cottage cheese
  7. Edamame
  8. Linzen
  9. Zwarte bonen
  10. Gekookte farro (speltsoort)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply