Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfliefde is de motor voor een gelukkiger leven!
  Rate this post

  Doordat je van jezelf houdt, verbeter je je leven in positieve zin. Zodra je jezelf op nummer 1 zet, ga je meer doen wat jij wilt. Hierdoor krijg je meer eigenwaarde, zit je lekkerder in je vel en krijgt je zelfvertrouwen een boost. Deze ingrediënten vormen de basis voor een gelukkiger leven. Rijk ben je als je gelukkig bent; rijkdom zit vooral niet alleen in geld. Immers, als je veel geld hebt, maar niet gelukkig bent met jezelf, is al dat geld niets waard. Echte rijkdom ontstaat pas nadat je zelfbeeld is verbeterd. Dat is namelijk de kern van ons welbevinden, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling alsook op het gebied van relatie, gezondheid, werk en financiën.

  Wat kun je zelf doen?
  Gelukkige mensen zitten niet in de slachtofferrol. Ze pakken problemen actief aan en gaan voor hetgeen ze voor ogen hebben. Hun gedachten zijn positief. Positieve gedachten kun je trainen door bijvoorbeeld geregeld te affirmeren wat je wilt. Een affirmatie is een bewust gekozen positieve zin die je meerdere malen per dag zegt en denkt. Hoe gek dat ook klinkt, het werkt! Het wordt vanzelf waarheid.

  Aan de slag met jezelf
  Life Coach Angelina Jochems kan jou helpen met een nieuwe start, iets waar iedereen wel over nadenkt nu 2017 voor de deur staat. Eindelijk met jezelf aan de slag gaan met een professionele stok achter de deur zou hét goede voornemen voor iedereen kunnen zijn. Angelina helpt je met het verbeteren van elk gebied van je leven; werk / zakelijk succes, gezondheid, financiën, relaties en persoonlijke ontwikkeling / spirituele groei. Daarnaast leert ze je meer te genieten van het leven, waardoor je een vollediger en gelukkiger leven kunt gaan leiden.

  Zij stemt zichzelf geheel op jou af. Uniek is dat zij bovendien erg gevoelig is en vaak al snel op het juiste spoor zit waar er bij jou verbeteringen te behalen zijn. Ze helpt je bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen die je hebt om te buigen of ze geeft je concrete tips om het verleden gemakkelijker los te laten.

  Direct resultaat
  Angelina krijgt veel positieve reacties van klanten. Dat komt doordat zij als geen ander weet wat voor tools en huiswerk ze mee naar huis moet geven om jou direct en effectief aan de slag te laten gaan. Angelina: ‘Resultaat is waar ik voor ga. Dat doe ik door op doeltreffende en directe wijze aan te geven waar het pijnpunt zit. Ik streef ernaar om mijn klanten op korte termijn optimaal resultaat te laten boeken. In actie gaan tijdens de coaching of workshop is van belang, maar thuis doorgaan met hetgeen geleerd is, is zeker zo belangrijk. Ik leer mensen hun dromen waar te maken door handvatten aan te reiken waar ze direct écht iets aan hebben. Mijn keiharde missie? 1 miljoen mensen helpen naar zelfliefde! Het is geweldig om te zien dat iemand uiteindelijk voor zichzelf kiest…’

  Voor jezelf kiezen: egoïstisch?
  Angelina: ‘Voor jezelf kiezen is absoluut niet egoïstisch. Dat is een grote misvatting. Juist als je mensen graag helpt, is het belangrijk om eerst echt voor jezelf te kiezen. Pas als jij stevig in je schoenen staat, kun je andere mensen helpen. Bovendien impliceert ‘voor jezelf kiezen’ niet dat het ten koste gaat van anderen. Als je via mijn coaching of workshop een start maakt met liefde voor jezelf te ont­wikkelen en vervolgens thuis doorpakt, zul je zien dat mensen graag bij jou in de buurt zijn en je niet als egoïstisch bestempelen, maar juist als sterk en stabiel. Je gaat stralen en dat trekt andere mensen aan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply