Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Zelfs mijn man zag het verschil!’
  Rate this post

  Na de zomer wil je je huid natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Als het kouder wordt en je weer langer binnen zit bij de kachel, heb je toch te maken met drogere lucht en een drogere huid. Ik had gelezen over de Elastine Infusion behandeling. Hierbij wordt er elastine in je huid gebracht middels warme kompressen. Het is een behandeling waardoor je veel voor je huid kunt doen. Die wilde ik weleens proberen.

  Toen moest ik natuurlijk nog zoeken naar een salon die deze behandeling aanbiedt, en dat was 100% Beauty. Nou, daar kreeg ik geen spijt van! Toen ik op de behandelstoel zat, werd na uitgebreid reinigen mijn huid eerst voorbehandeld met een softlaser. Hierbij wordt je huid al gelijk voorzien van energie en wordt de huid voorbereid om de elastine beter te kunnen opnemen. Daarna werd de elastine met warme kompressen aangebracht en uiteindelijk lekker ingemasseerd. En het leuke is: na de behandeling zag ik direct resultaat! Mijn huid voelde steviger, gladder en voller, kreeg meer volume en zag er frisser uit. Zelfs mijn man zag het verschil. Hij zei: ‘Wat zie je er uitgerust uit!’ Zelfs fijne lijntjes waren minder zichtbaar.

  Ik heb deze behandeling nu een paar keer ondergaan. Hij is perfect voor als je een feestje hebt, maar je kan ‘m ook in kuurvorm doen. Na elke behandeling zie je er echt jonger en frisser uit, zonder kunstmatige ingrepen. Soms combineerde ik het met cupping of een bindweefselmassage, of met een speciaal masker om nóg meer uit de behandeling te halen. Het is een heel prettige behandeling om te ondergaan.

  Inmiddels weet ik al aardig wat over de salon, en ik wil daar nooit meer weg. Wat 100% Beauty zo uniek maakt, is dat je altijd een behandeling op maat krijgt. Cindia kijkt eerst wat je huid nodig heeft en past de behandeling daarop aan. De conditie van je huid is namelijk niet altijd hetzelfde en elke huid is anders. Je krijgt er dus geen standaardbehandeling. Ook kijkt Cindia naar het gehele plaatje. Wat de huid betreft dus niet alleen de buitenkant, maar bijvoorbeeld ook naar huidverbetering van binnenuit. Daar kun je voor zorgen met de juiste voeding en bijvoorbeeld supplementen. Ze denkt echt met je mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply