Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Van zelfsabotage naar zelfrealisatie

  ‘Zelfsabotage’: ken je dat? Ik wel… Door vallen en opstaan heb je al veel over jezelf geleerd en ben je je bewust geworden van je kwaliteiten en valkuilen. Je weet ook wat je te doen hebt om het leven te leiden dat je graag wil leiden. Toch zet je de stap nog niet.

  Vaak zitten hier angsten en onzekerheden onder en oude ingebakken overtuigingen en patronen die je ooit gediend hebben, maar die nu belemmerend werken. Veiligheid bijvoorbeeld is een waarde die voor velen enorm belangrijk is. Het gevoel van grip hebben op de ongrijpbaarheid die het leven is. Echter, je te veel vasthouden aan veiligheid uit angst voor controleverlies kan veroorzaken dat je juist daar terechtkomt waar je het meest bang voor bent. Dat je geleefd wordt als een slachtoffer van de omstandigheden in plaats van zelf je leven te bepalen. Wanneer je jezelf toestaat een stukje controle los te laten, je risico’s durft te nemen en je minder aan veiligheid vasthoudt, dan zorg je ervoor dat je de vrijheid creëert om het leven te leiden dat je graag wil leiden.

  Inzicht
  Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in je patroon van zelfsabotage, zodat je de keus krijgt om dit patroon te doorbreken. Want een keus hebben we altijd! Ongeacht de dingen die jou soms ongewild overkomen, kun jij er altijd voor kiezen om te kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn en de positieve levenslessen eruit te filteren, zodat je er als een sterker mens uit komt!

  Leerproces
  Ben je benieuwd hoe je deze positieve levenshouding zelf kunt creëren? Als ervaringsdeskundige deel ik graag mijn kennis en ervaring met je. Voor mij bestaat er geen dag zonder nacht, geen wit zonder zwart. De pieken en dalen intens ervaren geeft mij het gevoel dat ik leef en in beweging blijf. Groeien doe ik door in een moeilijke periode met open ogen dwars door alle ellende heen te gaan, door met liefde en eerlijke gevoelens terug te kijken en dankbaar te zijn voor wat het me gebracht heeft. Gaandeweg heb ik leren loslaten en afscheid durven nemen van mensen en situaties die niet langer goed voor me zijn in plaats van me eraan vast te klampen uit angst te verliezen. Ik probeer me bewust te omringen met mensen, dingen en situaties die me inspireren, me energie geven, mij spiegelen en me confronteren met mezelf. Het blijft een leerproces, maar ik merk dat het me elke keer weer een beetje beter afgaat.

  Als professioneel coach en trainer kan ik je ondersteunen om door een moeilijke tijd heen te komen en op jouw eigen wijze daar kracht uit te putten en uiting aan te geven.
  Je leert een op het eerste oog negatieve ervaring om te
  zetten in een positieve levensles.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply