Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn zelfvertrouwen kreeg door het nieuwe haarwerk een megaboost’
  Rate this post

  Steeds onzekerder werd ik als ik in de spiegel keek. Kleding passen was niet leuk meer, want ik zag alleen maar dat zielige bosje haar, en het werd steeds erger. Zowel het haar als mijn eigenwaarde ging achteruit. Ik bleef vaker thuis om niet die priemende blikken te hoeven voelen. De noodzakelijke dingen, buiten de deur, deed ik bij voorkeur op tijden dat er weinig mensen waren.

  Met een pet verhulde ik de kale plekken. Het was een gevecht met mezelf en de aanblik in de spiegel. Langzamerhand begon ik te beseffen dat dit geen ‘leven’ was, en zeker níét de vrouw die ik wilde zijn. Maar wat was dan de oplossing? Een pruik? Alleen al bij de gedachte kreeg ik kippenvel. Zo’n ‘dooie marmot’ op mijn hoofd? Ik gruwde al bij de gedachte, maar óók bij het idee om zo verder te leven. Ik moest een keuze maken van mezelf. Zo te blijven in de wereld van onzichtbaarheid, of om voortaan weer zichtbaar te zijn met meer zelfvertrouwen. Het alternatief om mezelf weer mooi met haar te zien, was een afspraak maken met Frans Koopal.

  De dame aan de telefoon was heel aardig en zei dat ik nergens toe verplicht was, en alles op mijn gemak kon passen. Dit stelde me gerust en was blij met het idee dat, als het niks voor mij was, er geen kosten aan verbonden waren. Ook vertelde ze mij dat ik me dat ik met een dokters-verklaring voor een vergoeding in aanmerking zou komen.

  De ontvangst was hartelijk en met een kopje koffie in een aparte paskamer, zonder andere mensen erbij. Dat gaf me rust. De vele pruiken die stonden uitgestald op poppen, keken mij hoopvol aan. Ze nodigden me uit om te passen. De grote voorraad pruiken en haarwerken, die ik te zien kreeg, verraste mij nog meer positief. Gelukkig kreeg ik advies en uitleg. Achteraf viel er een last van mijn schouders, bij het zien en passen van mijn nieuwe ‘ik’. Had ik me hier zo druk over gemaakt? Ik keek in de spiegel en zag mezelf veranderen in een prachtige, krachtige vrouw vol zelf-vertrouwen. Het leek wel of ik op wolkjes liep toen ik ‘met haar’ de zaak van Frans Koopal verliet. Mijn nieuwe ‘haar’ gaf me bijna vleugels van trots en blijheid. De eerste die ik tegenkwam, zei gelijk ‘Meid, wat zit je haar prachtig!’ Een groter compliment had ik niet kunnen krijgen. Trots kon ik niet genoeg naar mezelf in de spiegel kijken. Een lipstick (die ik al jaren niet meer had opgedaan) gaf mijn gezicht en mond een extra compliment. Mijn spiegelbeeld loog niet! Ik voelde me beter dan ooit.

  De dag erna was ik wel een beetje zenuwachtig of ik nog zo blij zou zijn met mij nieuwe haarwerk. Maar bij het ontwaken zag ik mijn nieuwe ‘ik’ op een stander staan. Mijn zelfvertrouwen kreeg door dit nieuwe haarwerk een megaboost. Nu nog de garderobe en ik wil me nooit meer verstoppen of onzeker voelen, als toen met het dunne haar. De wereld lachte me toe, en ik lachte naar mezelf in deze wereld. Ik wil nooit meer terug naar de tijd van dun haar en onzekerheid.

  Dank aan het team Frans Koopal. Ik heb me nog nooit zó goed gevoeld en dat allemaal door jullie hulp en advies!

  – Truus

   

  April staat in het teken van Maxima(al) haar. Koningin Máxima krijgt altijd lovende kritieken over haar stijl. Ze is zeker niet de eerste die haar eigen haar met allerlei haaraanvullingen, haartoevoegingen of haarstukken mooier én voller laat worden. Ons koningshuis komt naar Groningen, en zal het zeker de moeite waard vinden om bij Frans Koopal te komen kijken (en passen!). Haar is het sieraad van de vrouw, maar het geeft ook uitstraling en bescherming. Oogstrelende creaties door middel van lengte, kleur én stijl. Maxima(al) haar met een (koninklijke) haaraanvulling, of haartoevoeging? Met een tiara, hoed of muts creëert Máxima de meest geweldige looks. Zou Máxima het geheim willen verklappen hoe zij zo mooi en vol haar heeft? Het geheime wapen van een koninklijk kapsel zijn de haarstukken van Máxima. Nu verkrijgbaar @franskoopal!

  Pronken met andermans veren? 

  Haar waar je mee mag en kán pronken! Mei is de maand van vernieuwing, (her)ontdekking én een frisse start. Niet alleen ‘moeder’ staat centraal, maar deze maand besteden we extra aandacht aan alle ‘vrouwen’! 12 mei is er een speciale middag voor travestieten en transgenders. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je alles te weten over het opzetten en opsteken van haar(werk). Ook geldt er een speciale korting op alle haarwerken tijdens deze gezellige middag. Opgave vóór 5 mei en de deelname is gratis!

  Haarwerkersbeurs

  Tijdens de ‘haarwerkersbeurs’, met alle grote namen en ontwerpers, krijgen we opnieuw de energie om mooie haarwerken in te kopen en aan jou te laten zien. Zoveel moois mag je niet missen! Maak een vrijblijvende afspraak.

  Frans Koopal Haarwerken

  is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval van een passend haarwerk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply