Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd de zomer in
  Rate this post

  Paradeer jij zelfverzekerd over het strand in een nietsverhullende bikini of strak badpak? Of voel je je beter met een luchtig strandjurkje over je badkleding? Trek jij het liefst de hele zomer baantjes in het zwembad of ben je vooral aan de rand te vinden met een drankje in je hand? De zomer ziet er voor iedereen anders uit, maar voor iedere vrouw is er mooie, passende badkleding te vinden. Ook als je een grote cup hebt of een borstprothese draagt!

  Een duik in de badmode van 2019

  Tropisch tintje
  Goed nieuws! Je favoriete dierenprints kunnen gewoon mee naar het strand deze zomer. Als je de ’tropische touch’ liever op een andere manier toevoegt, kies dan voor een print met kleurrijke bloemen of exotisch fruit. Ook palmbladeren doen het altijd goed!

  Goed gestrikt
  Een sierlijk geknoopte strik aan de voorkant van je gestipte retro-badpak of veters aan de zijkant van je bikinibroekje. Met geknoopte details scoor jij dit jaar een regelrechte zomerhit!

  Puike pareo
  Ken jij de pareo al? Een pareo is een soort multifunctionele sjaal, gemaakt van luchtig materiaal in allerlei prints en kleuren. Hij kan gemakkelijk als rokje gedragen worden als je even naar de bar gaat voor een drankje, maar is ook groot genoeg om als jurk te dragen. Handig als je liever wat meer bedekt bent, of als het wat kouder is!

  Vier je rondingen
  Lingeriemerken zoals PrimaDonna en Chantelle zijn gespecialiseerd in het maken van lingerie én badkleding voor vrouwen met een grote cupmaat. De tops bieden goede ondersteuning en worden gemaakt volgens de laatste trends. Op die manier kun jij je ook comfortabel en vrij bewegen, en dat is wel zo prettig op hete dagen of in het water.

  Prothesebadkleding
  Vrijwel iedere vrouw die het heeft meegemaakt zal het bevestigen: een operatie als gevolg van borstkanker is een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Je zelfvertrouwen kan flink aangetast worden. De gespecialiseerde medewerkers van Scholma Lingerie begrijpen dit en helpen je bij het vinden van een goed passende (zwem)borstprothese en mooie prothesebadkleding van bijvoorbeeld Amoena, Nuria Ferrer of Anita. Zo ga jij ook zelfverzekerd de zomer in.

  Scholma Lingerie
  Mooie lingerie en badmode kunnen je pluspunten benadrukken en je onzekerheden verbloemen. Al meer dan 50 jaar voorzien de vakkundige medewerkers van Scholma Lingerie iedere vrouw van advies op het gebied van lingerie, badmode en borstprotheses. De uitgebreide collectie, van onder andere de merken Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Freya, Rosa Faia en Amoena, biedt mogelijkheden voor vrouwen in alle leeftijden, maten en vormen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply