Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Zelfverzekerd en vrouwelijk
    Rate this post

    Een borstoperatie is zeer aangrijpend en laat letterlijk en figuurlijk littekens achter. Ik hoop dat ik voor u een puzzelstukje in het grote geheel mag zijn om uw zelf­vertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden.

    Mijn naam is Carina Clarijs, en ik ben gediplomeerd en SEMH-gecertificeerd mammacare­adviseuse in mijn praktijk C CARE in Zevenbergen. Ik werk alleen op afspraak, zodat ik samen met u, onder het genot van een kop koffie, uw wensen en de mogelijkheden kan bespreken en in alle rust en privacy de borstprothese met bijbehorende lingerie kan passen. Elke eerste woensdag van de maand is het ‘Zoete Inval’: tussen 9.30 en 12.00 uur kunt u bij de praktijk binnenlopen zonder afspraak voor informatie, een kopje koffie, het ontmoeten van lotgenoten en/of om de collectie te bekijken of te passen. Kortom: u bent van harte welkom! Ook heb ik met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, zodat ik voor u de declaratie kan verzorgen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply