Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd en vrouwelijk
  Rate this post

  Borstprotheses: een onderwerp waar helaas veel ­vrouwen bekend mee zijn. Wat misschien minder ­bekend is, is dat er ook deelprotheses zijn voor vrouwen die een borstbesparende operatie of borst­reconstructie achter de rug hebben. Dit kan wenselijk zijn omdat er toch een verschil in grootte van de borsten kan blijven bestaan. Er wordt tegenwoordig vaker borstbesparend geopereerd, en daardoor is de behoefte aan deelprotheses de laatste jaren toegenomen.

  Nieuw is ook dat Ella Opmaat de postoperatieve BH’s op zich heeft genomen, wat inhoudt dat vrouwen direct na de operatie de goede BH hebben. De dame in kwestie kan voor de operatie gezien worden door Marjan of Ella, zodat de goede BH direct te leveren is. Het mooie is dat de zoektocht voor deze vrouwen naar de door de chirurg geadviseerde BH door ons uit handen wordt genomen. Vrouwen hebben vaak al genoeg aan hun hoofd, en in de praktijk blijkt het soms niet mee te vallen om de goede BH te vinden. Vooral voor de wat forsere dames is dit echt een probleem. Na een paar maanden speurwerk voorziet Ella OpMaat volledig in deze behoeften en heeft alles in huis. Goed om te weten is dat het niet altijd heel duur hoeft te zijn, en in veel gevallen wordt er ook vergoed door de zorgverzekeraar.
  Ook voor vrouwen die een borstvergroting of verkleining krijgen, is een postoperatieve BH nodig, en niet te vergeten de grote groep vrouwen die na een borstamputatie een reconstructie krijgen. Voor deze vrouwen geldt ook dat goede steun van het geopereerde gebied heel belangrijk is; belangrijk voor het genezingsproces, het voorkomen of de goede begeleiding van oedeem en bij implantaten de fixatie hiervan.

  Zorg uit handen
  Een borstprothese wordt ongeveer 6 weken na de operatie aangemeten met de daarbij behorende BH, maar direct na een operatie is andere steun en zachtheid nodig. Ella OpMaat neemt hiermee een grote zorg uit handen en is daarmee uniek in de regio.
  Je kunt de hele week bij Ella OpMaat terecht op afspraak. Op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur is er een vrijblijvende inloop in Moordrecht. Op dinsdag en donderdag is Ella OpMaat altijd te vinden in het Groene Hart Ziekenhuis.

  Over Ella Opmaat
  Mammacareadviseurs Ella en Marjan van Ella Opmaat mogen zich inmiddels bekenden voelen in de regio, als het gaat om het aanmeten van borstprotheses en de daarvoor speciaal bestemde lingerie en badkleding. Een half jaar geleden opende Ella voor dit onderwerp haar tweede filiaal in Moordrecht, met behalve borstprotheses en protheselingerie ook haarwerken. In het Groene Hart Ziekenhuis heeft Ella een salon waar men terecht kan voor haarwerken, en ze is daar ook aanspreekpunt voor de postoperatieve BH’s. Met haarwerken en pruiken is Ella in de ruim 10 jaar dat ze dit doet een begrip in Gouda.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply