Rate this post
 • Zelfverzekerd en vrouwelijk
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

  The Lingerie Store is dé lingeriespeciaalzaak in Roosendaal en Breda, waar een grote modische collectie wordt gecombineerd met goede en persoonlijke service. Je wordt hier altijd professioneel geholpen door één van onze lingeriestylistes, die je helpen zoeken naar de mooiste en perfect passende lingerie, afgesteld op jouw voorkeur en lichaamsvorm. In onze winkels is niet alleen lingerie te vinden, maar ook badmode, nachtmode, loungewear, shapewear, accessoires en herenonder- en badmode, en sinds maart 2015 in Roosendaal alles op het gebied van borstprotheses, lingerie, bad-, nacht-, sport- en loungewear in onze nieuwe Amoena shop.

  The Lingerie Store biedt een volledig assortiment met veel verschillende merken én in alle maten. Dit verschilt per merk, maar we gaan van omvang maat 65 tot en met 110, en van A cup tot I cup. Confectiematen 34-52. Dus groots in kleine en grote maten!

  Nieuwe locatie Roosendaal
  Sinds maart 2015 prijkt het logo van The Lingerie Store op de gevel van de nieuwe winkel in de Raadhuisstraat in Roosendaal, pal tegenover de uitgang van de Passage en naast shoppingcenter De Biggelaar. Ruim 270 m2 lingerie, bad- en nachtmode, de mooiste lounge- en shapewear. Maar bovenal een compleet nieuwe Amoena mammacareafdeling. Er is een ruime ‘aparte’ winkel gecreëerd van ongeveer 70 m2, waar in een comfortabele omgeving alles op het gebied van Amoena mammacare wordt gepresenteerd.

  Jarenlange ervaring
  Annette Schilder vertelt: ‘Al ruim 18 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses. Doordat steeds meer vrouwen het aanmeten van een prothese willen laten plaatsvinden in een normale lingerieomgeving, zonder voorbij te hoeven gaan aan toiletstoelen, luiers en bedliften, is deze Amoena protheseafdeling in onze nieuwe winkel echt een uitkomst. Je wilt je vlak na je operatie zo snel mogelijk weer goed gaan voelen en een goed passende prothese met de daarbij behorende lingerie en badmode horen daarbij. Als het mogelijk is, kunnen we zelfs lingerie van onze merken die geen aparte protheselijn voeren voor deze prothese geschikt laten maken door onze eigen coupeuse.’

  Regiofunctie
  Annette: ‘We hebben er bewust voor gekozen om dit specialisme alleen te vervullen vanuit onze winkel in Roosendaal, zodat wij met ons enorme aanbod een van de grootst gesorteerde mammacareverkooppunten van Nederland zijn. Wij hebben hier dan ook meer dan 120 protheses en ruim 600 stuks lingerie en badmode op voorraad in onze speciale mammacareafdeling. Door ons uitgebreide assortiment merken we dat klanten vanuit heel Nederland en België de weg weten te vinden naar onze Amoena mammacareshop Roosendaal.’

  SEMH-erkend
  De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. The Lingerie Store voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van deze stichting. Mede door de certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

  Gekwalificeerde adviseuses
  Annette: ‘Al mijn collega’s hebben ervaring met mammacare. Ik meet samen met mijn collega’s borstprotheses aan en we hebben allemaal de opleiding tot mammacareadviseuse gevolg. Om onze kennis up to date te houden, worden we jaarlijks bijgeschoold en gecertificeerd om de kwaliteit op dit vakgebied te garanderen.’

  Amoena
  Al 35 jaar speelt Amoena een veelbetekenende rol voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Als uitvinder van de eerste silicone prothese en steeds op zoek naar het creëren van de meest innovatieve oplossing voor buitengewoon draagcomfort.
  Wij bieden in onze mammacareshop de volledige collectie van Amoena aan. Niet alleen verschillende protheses, ook alle lingerielijnen van combinaties voor elke dag tot zeer verfijnde en pittige setjes. Er zijn ook mooie collecties met badmode en sportkleding. En we luisteren echt naar onze klanten. Dat moet ook, om in verschillende stadia een aangepaste bh te kunnen adviseren. Een pas geopereerde vrouw heeft andere behoeften dan een vrouw die al ­langer geleden een mastectomie onderging. En na een borstreconstructie zijn de mogelijkheden weer heel anders. Wij kunnen al deze vrouwen helpen. Amoena en The Lingerie Store hebben een gedeelde passie en visie: wij willen vrouwen mooie lingerie bieden die vrouwelijk en comfortabel is en van superieure kwaliteit. Kortom: voor een goed advies, perfecte begeleiding en kwaliteitsproducten ga je naar een echte lingeriespeciaalzaak. The Lingerie Store dus.

  Voor het maken van mammacareafspraken kun je contact opnemen met onze vestiging in Roosendaal, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply