Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd en vrouwelijk
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

  De keuze die je maakt voor een bepaalde borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. De prothese die in aanmerking komt, hangt af van de operatiemethode en van je lichaamsbouw. De borstprotheses zijn gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

  Lingerie en badkleding
  Als je eenmaal een borstprothese hebt uitgezocht, hoort daar natuurlijk ook bijpassende lingerie en badkleding bij. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om er met deze lingerie weer vrouwelijk uit te zien. Verder is er aangepaste badmode. Zowel de lingerie als de badmode is van gespecialiseerde merken als Silima, Amoena, ABC Breastcare, Cyelle en Anita.
  Voor optimaal comfort en privacy tijdens het passen wordt natuurlijk gezorgd.

  Advies
  Mammella Specials werkt uitsluitend op afspraak, zodat de volledige aandacht naar jou gaat. Eigenaresse Annemieke van Egmond is in het bezit van het erkende vakdiploma Mammacare Adviseur en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het lingerievak.
  Alleen op de laatste zaterdag van de maand kun je binnenlopen zonder afspraak, van 10.00 tot 13.00 uur, om kennis te maken met de praktijk en Annemieke.

  Erkenning en vergoedingen
  De Praktijk is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij Mammella Specials kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.
  Borstprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden protheselingerie en -badkleding deels vanuit het aanvullende pakket.
  Bovendien is Mammella Specials in het bezit van het ­exclusieve TriProvita certificaat van Anita Nederland, wat ­betekent dat er een zeer uitgebreide collectie van deze unieke leverancier aanwezig is.

  Nieuwsgierig geworden?
  Mammella Specials vind je in Ter Aar, in een rustige omgeving, waar je ongestoord de juiste keuze kunt maken in borstprothese, lingerie en badkleding. Maak gerust een afspraak en kom de mooie collecties bewonderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply