Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd en vrouwelijk
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

  De keuze die je maakt voor een bepaalde borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. De prothese die in aanmerking komt, hangt af van de operatiemethode en van je lichaamsbouw.
  De borstprotheses zijn gemaakt van siliconen, waar een ­comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

  Lingerie en badkleding
  Als je eenmaal een borstprothese hebt uitgezocht, hoort daar natuurlijk ook bijpassende lingerie en badkleding bij. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om er met deze lingerie weer vrouwelijk uit te zien. Verder is er aangepaste badmode. De lingerie en de badmode zijn van gespecialiseerde merken als Anita, Amoena, Cyell, Sunflair, Leopold Schmit en Basko Camp.
  Het passen gebeurt in een speciale ruimte, waar je alle tijd en aandacht krijgt.

  Advies
  Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij de winkel terecht. Elke dag staat er vakkundig personeel voor je klaar, zodat je professioneel en eerlijk advies krijgt. Sevicegerichtheid en klanttevredenheid staan daarbij centraal.

  Erkenning en vergoedingen
  De salon is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

  Borstprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden protheselingerie en -badkleding deels vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply