Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd het strand op
  Rate this post

  Paradeer jij zelfverzekerd over het strand in een nietsverhullende bikini of strak badpak? Of voel je je beter met een luchtig strandjurkje over je badkleding? Trek jij het liefst de hele zomer baantjes in het zwembad of ben je vooral aan de rand te vinden met een drankje in je hand? De zomer ziet er voor iedereen anders uit, maar voor iedere vrouw is er mooie, passende badkleding te vinden. Ook als je een grote cupmaat hebt of een borstprothese draagt!

  Ruime collectie
  Je vindt bij Bella Bodyfashion een grote collectie badkleding, met bikini’s, tankini’s en badpakken. Bikini’s zijn er in cupmaten A tot en met I, en er zijn verschillende bijpassende broekjes, zodat je artikelen mooi kunt combineren. Bella Bodyfashion heeft badmode van PrimaDonna, Marie Jo, Sunflair, Anita, Felina en Elomi.

  Protheselingerie en -badmode
  Bella Bodyfashion biedt ook een grote collectie lingerie en badmode die speciaal geschikt is gemaakt voor vrouwen die gebruik maken van een borstprothese. In deze badkleding zitten speciale hoesjes waarin je een prothese kunt plaatsen. De collecties protheselingerie en -badmode hangen tussen de reguliere artikelen, en zijn te herkennen aan het elastiekje om de hanger.

  Zomerpanty
  Bella Bodyfashion heeft, naast lingerie en badmode, ook beenmode. Leuk voor dit seizoen is de zomerpanty van 8 denier. Als je die draagt, is het bijna niet te zien dat je een panty aan hebt, maar je benen lijken er wél bruiner door!

  Draagcomfort
  Met een comfortabel zittende BH in de juiste maat kun je klachten aan je schouders, nek of rug helpen voorkomen. Daarom meten de medewerksters van Bella Bodyfashion een BH altijd aan als je voor het eerst bij de winkel langsgaat. In de winkel zijn discrete paskamers, zodat je artikelen in alle rust en privacy kunt passen.

  Passie voor lingerie
  Bella Bodyfashion is de moderne lingeriewinkel voor het hele gezin van Marieke Bakker en haar moeder Tineke Koffeman. Marieke: ‘Lingerie is altijd een grote passie van mij geweest. Daarom ben ik op de detaihandelopleiding afgestudeerd op het lingerievak. Mijn droom van een eigen winkel kwam vijf jaar geleden uit toen ik een pand op Urk vond. Ik run de winkel met mijn moeder. We vullen elkaar goed aan, en samen kunnen we al onze klanten prima adviseren!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply