Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd & vrouwelijk
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borst­kanker een of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en goede lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

  De keuze voor een borstprothese is maatwerk
  Womencare Westland heeft vele soorten maten en merken borstprotheses op voorraad. Deze prothesen hebben een aangenaam en een natuurlijk draagcomfort. Jouw persoonlijke situatie is ons vertrekpunt en bepalend bij de advisering van het type prothese. We vinden nazorg en service heel belangrijk en dit is een essentieel onderdeel van het advies.

  Lingerie
  De lingerie heeft een uitstekende pasvorm en zorgt voor een zacht comfortabel draagcomfort. Er zijn diverse bh’s in verschillende modellen, kleuren en maten.

  Badmode
  Bij Womencare Westland zijn er gedurende het hele jaar badpakken, bikini’s en tankini’s in de collectie, van verschillende merken, zodat de keuze niet moeilijk hoeft te zijn.

  Womencare Westland is SEMH-gecertificeerd en heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

  Haarinstituut Westland
  Een kapsel waar je je zelf goed bij voelt is voor iedereen heel belangrijk. Het kenmerkt het gezicht en vormt een onderdeel van de gehele uitstraling. Haarverlies kan heel belastend zijn en kan onder andere ontstaan door ouderdom, chemo­therapie of alopecia (in diverse vormen). Haarinstituut Westland kan ervoor zorgen dat je je weer zelfverzekerd voelt.

  Haarinstituut Westland heeft jarenlange ervaring met natuurlijke haartoevoegingen, voor iedereen die te maken krijgt met dunner wordend haar of haaruitval. Wij hebben zeer natuurlijke en passende oplossingen voor als je geconfronteerd wordt met haaruitval door chemotherapie en alopecia. Daarnaast zijn er diverse cosmetische haartoevoegingen, voor meer volume en/of lengte.

  Haartoevoegingen op maat
  Naast de zeer uitgebreide collectie is het Haarinstituut ook gespecialiseerd in permanente en semi-permanente haartoevoegingen op maat, met diverse bevestigingstechnieken.

  Bij Haarinstituut Westland is je privacy gewaarborgd. Daarom werken we op afspraak en in aparte ruimtes, zodat wij je in alle rust van advies kunnen voorzien.

  Haarkliniek Westland
  Wil je een blijvende oplossing voor je haarprobleem, zoals kaalheid door alopecia of dunner wordend haar? Dan is haarimplantatie de perfecte oplossing.

  Haarkliniek Westland is de enige kliniek in Nederland die met deze nieuwe implantatietechniek werkt. Deze techniek is uitstekend om dunner wordend haar definitief mee op te vullen. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het kaalscheren van het hoofd is niet nodig en je houdt geen littekens over aan de behandeling. De kwaliteit van de Biofibre is zodanig dat het steviger is en niet te onderscheiden van het eigen haar. Biofibre is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en structuur.

  Getraind en gekwalificeerd
  Haarkliniek Westland bestaat uit een klein hecht team van specialisten die iedereen met haarproblemen graag het zelfvertrouwen weer teruggeeft. Het team is getraind en gekwalificeerd door Medicap, het bedrijf dat Biofibre heeft ontwikkeld en produceert.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply