Rate this post
 • Zelfverzekerder in goed passende lingerie
  Rate this post

  Een algemeen bekende uitspraak is dat je lichaam zich prettig voelt in goed passende lingerie, en dat straal je dan ook uit. Dit is ook echt zo! Hoe onzeker en oncomfortabel voel je je wel niet als je beha niet lekker zit of er ook nog eens van alles uitpuilt aan meerdere kanten? Je wordt er duidelijk niet zelf­verzekerder van.

  Mooi Zo! is de lingeriespeciaalzaak voor iedere vrouw met cupmaat D t/m N. Dames met omvang 65, maar ook met omvang 120 kunnen bij de winkel terecht.
  Dit jaar bestaat Mooi Zo! alweer 5 jaar, en ik doe dit werk nog steeds met veel plezier. Om dames te kunnen helpen en uiteindelijk met een perfect passend lingeriesetje de deur uit te laten gaan is uiteraard fijn. Maar het gevoel dat je krijgt van een oprecht tevreden en blije klant is met geen pen te beschrijven!

  Wij hebben voor u de beste merken geselecteerd, zoals Ulla, Syl Design en Rosa Faia. Deze merken verschillen net iets van pasvorm met elkaar, zodat er altijd voor u een geschikte beha tussen zit. We verkopen ook sportbeha’s van Anita en Ulla, voedingsbeha’s van Anita Maternity, corrigerende ondermode van Naomi en Nicole en shorts en tops in de meest vrolijke kleuren van RJ Bodywear. Vanaf februari hangt de nieuwe badmode collectie ook alweer in de winkel.

  Passend advies
  Voor een voorbeeld van wat we verkopen, kunt u uiteraard op de site kijken. Maar ik nodig u liever uit om langs te komen, zodat ik kan meekijken en u kan voorzien van deskundig en bovendien eerlijk advies, met als resultaat dat u met de juiste beha naar huis kunt gaan. In de winkel hangt ook de seizoencollectie van bovenstaande merken, en kunt u rustig passen in een van de ruime pashokjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply