Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de kalender een paar jaar terug

  Rimpels en lijntjes: vroeg of laat krijgt iedereen hiermee te maken. Ze zijn natuurlijk, het zijn slechts tekens dat je een jaartje ouder wordt. Je omgeving raakt eraan gewend. Die zegt dat het wel meevalt, al zou je stiekem wel vijf jaar jonger willen lijken. De kalender mag wel weer een paar jaar terug, naar toen ze er nog niet waren.

  Er zijn twee behandeling waarmee je dit resultaat, een jongere, stralende huid, op een natuurlijke manier kunt bereiken. Profhilo is een laagdrempelige behandeling waarmee je in relatief korte tijd je huid enorm kunt verjongen. ‘Met een kleine en dunne naald breng ik een filler aan in de huid die zichzelf verspreidt,’ vertelt cosmetisch arts Edward Berends van Perfect Look. ‘Deze filler zorgt voor een toegenomen aanmaak van collageen. Je ziet na drie maanden duidelijk effect: een strakker gezicht, minder rimpels en minder zichtbare lijntjes. Alsof je leeftijd een paar jaar is afgenomen.’

  Geluidsgolven en fillers
  De Profhilo-behandeling wordt vaak verricht in combinatie met een Hifu-behandeling (High Intensity Focused Ultrasound), zegt Edward. ‘Deze behandeling maakt gebruik van de energie die vrijkomt door geluidsgolven, wat warmte veroorzaakt in de diepere huidslagen. Deze warmte stimuleert de aanmaak van collageen in deze huidlagen, wat je huid steviger, elastischer en zo ook krachtiger maakt. Omdat je huid bij zowel Profhilo als Hifu zelf aan de slag gaat, geven deze behandelingen een natuurlijk resultaat.’

  Jonger, frisser, stralender
  Je kunt het effect van Profhilo en Hifu na ongeveer drie maanden zien. Dat is namelijk de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en zichzelf hiermee te kunnen herstellen. Je zult dan zelf, en iedereen in je omgeving met jou, merken dat je er jonger, frisser en stralender uitziet!

  Natuurlijk mooier
  Perfect Look is gevestigd in Westerbork en specialist op het gebied van botox, fillers, ooglidcorrecties en huidverbetering. Behandelingen vinden plaats in Westerbork, maar ook in je eigen regio. Perfect Look werkt samen met salons in Assen, Groningen, Emmen, Zwolle, Amersfoort, Heerenveen, Eelde, Paterswolde, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Winschoten en Hoogeveen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply