Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet de klok 10 jaar terug in de tijd
  Rate this post

  Het overkomt ons allemaal als we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed blijven uitzien. Toch gaat het veel vrouwen (én mannen) te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

  Het Jett Thermo Wave System, bij schoonheidskliniek Huid&Duin is een behandeling voor het gezicht, hals, decolleté, handen en lichaam, en is zeer effectief tegen huidveroudering. Het systeem werkt met radiofrequente golven (RF). De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren. Als je geen operatie wil, is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er bij dit type huid-’lifting’ geen operatie aan te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie.

  Hoe werkt RF-lifting?
  Renata Di Niro van Huid&Duin: ‘RF werkt op basis van radiofrequente golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmen. Door de warmte worden in de huid, die in de loop der tijd een deel van haar functies is kwijtgeraakt, die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Deze techniek bevordert het samentrekken van het bindweefsel. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigt. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. De buitenkant van de huid blijft vrij koel. Het is dit samenspel van warmte en koelte dat de aanmaak van het collageen stimuleert, en dit is belangrijk voor de herstructurering en de veerkracht in de huid. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden gladder. Je huid wordt strakker en poriën worden kleiner. Ook wordt de werking van de fibroblasten weer goed op gang gebracht. Dat wil zeggen: de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat.’ 

  Geschikt voor iedereen
  De behandeling is gericht op een snelle verbetering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na een zwangerschap, operatieve figuurcorrectie of na een dieet. Radiofrequentie behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

  Renata Di Niro is begonnen als schoonheids-specialiste, maar is sinds 1993 uitgegroeid tot huidspecialist. Zij biedt allerlei behandelingen voor een mooiere en gezondere huid. Je kunt bij haar terecht voor onder andere permanente make-up, mesotherapie en behandelingen tegen bijvoorbeeld acne, rosacea, rimpels, pigmentvlekken, wallen en haaruitval. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply