fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok een aantal jaren terug

  Je wil er graag verzorgd uitzien. Je gaat daarom regelmatig naar de kapper, laat je nagels verzorgen en je garderobe wordt regelmatig uitgebreid met de laatste trends. Hoe vervelend is het dan dat je huid niet meewerkt?

  Een fruitzuurpeeling is heel effectief als je last hebt van acne, rimpels, fijne lijntjes en/of een slapper wordende huid. De peeling is samengesteld uit milde fruitzuren. Er zijn verschillende soorten fruitzuren, zoals glycolzuur, salicylzuur en amandelzuur. De peeling reguleert de talgproductie en heeft een antibacteriële werking. Het resultaat is meteen te zien: je hebt direct weer een frisse en rustige huid die er gezond uitziet! De behandeling zorgt voor een stimulatie van de aanmaak van collageen, een belangrijke bouwsteen van je huid die zorgt voor wondgenezing en herstel. De behandeling geeft de huid een sterke hydratatie, verstevigt de huid, geeft een betere huidtoon en conditie, vermindert fijne lijntjes en vervaagt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Voor het beste resultaat is het aan te raden om de fruitzuurpeeling in kuurverband te ondergaan. Hiervoor heeft Utrechtse Schoonheid een paar mooie pakketten samengesteld, die je kunt vinden op de website.

  De beste peeling voor jouw huid
  Afhankelijk van je huidprobleem maakt schoonheidsspecialiste Annelies van den Berg van Utrechtse Schoonheid een keuze uit de verschillende soorten peelings/zuren. Salicylzuur heeft bijvoorbeeld een goed effect bij een vette acnehuid, aangezien salicylzuur vetoplosbaar is en diep in de poriën kan doordringen. Melkzuur heeft daarentegen oplichtende eigenschappen en wordt voornamelijk ingezet bij pigmentatie. Glycolzuur kan diep in de huid doordringen en wordt daarom ingezet bij de verouderde, droge en niet-gevoelige huid. Sommige zuren kunnen gecombineerd worden met elkaar, voor een nog beter effect.

  Een stralende huid
  Eigenaresse Annelies van den Berg van Utrechtse Schoonheid heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en laat jouw huid weer stralen. Zij biedt verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages, epileren en waxen, wimpers verven, microdermabrasie en bruidsmake-up. Annelies werkt met natuurlijke producten van Cenzaa, Mineralogie en Keaso. Deze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en mineralen. Je kunt ook bij Utrechtse Schoonheid terecht voor kappersbehandelingen! Hiervoor werkt Annelies samen met Tinka Macco, die je haar kan knippen, wassen en/of verven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply