Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok een aantal jaren terug

  Mooi oud worden: net als bij andere vrouwen is dit ook jouw doel. Hiervoor tref je al de goede maatregelen. Maar hoe goed je je huid ook verzorgt, het is helaas niet te voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in gezicht te zien zijn, je huid minder strak wordt en je huid haar stevigheid en volume verliest. Wat nu?

  Het verouderingsproces is helaas niet tegen te gaan, maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je weer een frissere uitstraling krijgt.

  Venus Freeze
  De behandeling met Venus Freeze TM is de meest effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging. Een behandeling met dit apparaat is geschikt voor iedereen die last heeft van huidveroudering, zoals een minder strakke kaaklijn, rimpelvorming in het gezicht, slappe bovenarmen, een slappe buik en cellulite. Deze kenmerken van huidveroudering kunnen zonder chirurgische ingrepen bestreden worden. De Venus Freeze TM verstevigt de huid, maar corrigeert ook het gezicht, de hals en het lichaam zonder ongemak of hersteltijd. Het apparaat combineert krachtige MP2-technologie met multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen. Dit stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel die een bijdrage leveren aan een stevige huid. Het klinkt technisch, maar de Venus Freeze TM is heerlijk aangenaam en ontspannen. De behandeling zorgt voor minder rimpels, een strakkere kaaklijn, een stevigere huid, een betere doorbloeding en een egalere teint. Voor het lichaam zorgt de Venus Freeze TM een vermindering van vetweefsel doordat de stofwisseling gestimuleerd wordt. Hierdoor heeft de behandeling een gunstig effect op cellulite.

  SkinNeedling
  Sinds kort heeft Bon Soigne de nieuwste techniek op gebied van anti-aging en huidverbetering in huis. De Reviderm SkinNeedling behandeling is dé (r)evolutie in micro-needling. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid. Minuscule naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie, waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de bovenste huidlaag. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. De Reviderm Skin-Needler kan ingezet worden bij een slechte huidstructuur, een verslapte huid, rimpels, kraaienpootjes, atrofische littekens en grove poriën.

  Alles onder één dak
  Bij Bon Soigné kun je in ‘one stop’ alles laten doen op het gebied van beauty. Bon Soigné is een kapsalon, nagelstudio, pedicure en een schoonheidssalon ineen. Maar ook voor een heerlijke massage ben je er aan het goede adres. De vakvrouwen van Bon Soigné volgen regelmatig trainingen om je de beste behandelingen en adviezen te kunnen geven. Met behulp van luxueuze, hoogwaardige en natuurlijke producten in combinatie met persoonlijke aandacht zorgt het team van Bon Soigné voor het beste resultaat en het totale ‘well-being’ gevoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply