Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet de klok terug!
  Rate this post

  Bij het ouder worden verliest de huid aan elasticiteit. Je huid wordt slapper er en kunnen rimpels ontstaan. Schoonheidsinstituut Jan van Eijk kan de verslapte huid weer in een prima conditie brengen.

  Accent Radiofrequency is een relatief nieuwe techniek voor het strakker maken van de huid door middel van radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd, waardoor de huid strakker kan worden.

  Hoe werkt het?
  De huid wordt met behulp van het apparaat opgewarmd, tot ongeveer 42 graden; een aangename warmte. Deze temperatuur is het natuurlijke omslagpunt van de huid voor het aanmaken van collageen, die de basis vormt voor een vollere huid. Door de radiogolven wordt de huid aangezet tot collageenvorming en verdwijnen rimpels.

  Maatwerk
  Tegelijkertijd worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, die door de warmte de huid in worden getrokken. Die werkstoffen zijn een combinatie zijn diverse elementen, zoals vitamine C, collageen, hyaluronzuur, retinol, kaviaar en goud. Jan kijkt bij elke cliënt wat nodig is voor haar of zijn huid.

  Geschikt voor iedereen en veilig
  De behandeling is veilig en pijnloos. De huid blijft immers intact en wordt niet doorboord of ingesneden. Door de aangename warmte voelt de behandeling zelfs plezierig aan. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden en kan in alle seizoenen toegepast worden. Ook is de therapie plaatselijk in te zetten, bijvoorbeeld rond de ogen.

  Littekenbehandeling – acne
  Radiogolventherapie is ook zeer geschikt voor de behandeling van acnelittekens. In het beschadigde weefsel zit het collageen als het ware vast. Door de therapie worden de collageenvezels losgemaakt, zodat de huid gladder en soepeler wordt.

  Bewezen effect
  In het buitenland wordt deze techniek al veelvuldig ­toegepast met goede resultaten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply