fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de tijd weer een paar jaar terug!

  Mooi oud worden: net als elke vrouw is dit ook jouw doel. Hiervoor tref je al de goede maatregelen. Je sport, drinkt veel water en eet gezond. Ook verzorg je je gezicht met lekkere crèmes en op zijn tijd een maskertje en een scrub. Maar hóé goed je je huid ook verzorgt, het is helaas niet te voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in gezicht te zien zijn, je kaaklijn minder strak wordt en je huid haar stevigheid en volume verliest. Wat nu?

  Het verouderingsproces is helaas niet tegen te gaan. Maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je weer een frissere uitstraling krijgt. Lees je mee?

  Gladde bovenlip
  Stoor jij je aan de rimpeltjes in je bovenlip? Met Fractional Needling zijn die verleden tijd! Hoe het werkt? Met een natuurlijk sponsmateriaal wordt er een speciaal serum in je huid aangebracht, dat nog lang blijft doorwerken.Het resultaat? De conditie van je huid krijgt een enorme boost en wordt steviger. Vaarwel irritante lijntjes! Ideaal: deze behandeling pakt ook problemen als een verslapte hals en pigmentvlekken aan.

  Weer een strakke kaaklijn
  Hoewel je er vast niet vaak bij stilstaat, is je kaak een belangrijke zaak. Want realiseer je je dat je kaaklijn de vorm van je gezicht bepaalt, en daarmee ook je uitstraling? Als gevolg van het proces van huidveroudering slinkt je kaakbot aanzienlijk, waardoor de frisse, zachte volheid van je kaak afneemt. Het gevolg: de welbekende deukjes, kwabjes en hamsterwangen. Dat wil je niet! Gelukkig is er een methode waarmee je je kaaklijn weer jeugdig en strak kunt krijgen. Maak kennis met twee speciale behandelingen: OxyGeneo en Tripollar. Je zal eerst een peeling krijgen op basis van fruitzuur. Deze peeling stimuleert de doorbloeding van je huid, en zet het proces van huidverbetering in gang. Tripollar is een methode gebaseerd op radiofrequentie. De opperlaag van je huid wordt op een comfortabele manier verwarmd. Hierdoor worden de collageenvezels in je huid warm, waardoor deze zullen krimpen. Dit heeft een mooie, strakke huid tot gevolg. Het resultaat hiervan is al direct na één behandeling te zien, om er daarna nog langer van te kunnen genieten. Vaarwel rimpeltjes en lijntjes, hallo mooie strakke huid en gelifte wangen!

  Mooie, gladde huid
  Om je huid in haar algemeen weer mooi en fris te maken, zijn er diverse mogelijkheden. Wat dacht je van een heerlijke peeling op plantaardige basis? Met ingrediënten als kruiden, algen, enzymen en mineralen krijgt je huid een flinke oppepper. Je poriën worden minder groot en je huid wordt strakker en steviger. Na de behandeling geniet je meteen van weer een mooie frisse huid!

  Over Huidinstituut Etoile

  Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jou op het gebied van huidverjonging en huidverbetering? Bij anti-agingspecialist Marloes van Maaren, die in 2018 de Beauty Award heeft gewonnen, zit je op de goede plek. ‘Ik geef je graag een goed advies, zodat jij nu én in de toekomst een mooie huid krijgt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply