Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet de verandering in met een coach
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. Als drukbezette moeder moet je veel van jezelf of van anderen: werken, je gezin, aandacht voor familieleden, hobby’s, vriend(inn)en… Het is heel goed mogelijk dat één of meerdere van deze aspecten niet goed gaat in je huidige leven. Wel eens aan een coach gedacht?

  Als je lichamelijke klachten hebt, ga je naar de huisarts, de professional op het gebied van lichamelijke gezondheid. Zou het niet logisch zijn om bij problemen op psychisch gebied ook naar een professional te gaan? Het zou je veel kunnen helpen om een coach in te schakelen. Iemand die naar jouw problemen luistert en je gericht helpt, zodat je weer beter in je vel komt te zitten. Hanna Zijlstra is diëtist, psycholoog en coach. Zij begeleidt volwassenen die last hebben van stress, emotie-eten, overgewicht en het ­prikkelbare darmsyndroom. Bij coaching maakt Hanna gebruik van diverse psychologische technieken, zoals Acceptance and Commitment therapy, Mindfulness, Cognitieve gedrags­therapie, NLP en korte oplossingsgerichte therapie. Daarnaast werkt zij met zelfmanagementtechnieken. Hanna staat samen met jou stil bij jouw ­probleem, geeft je nieuwe inzichten over jezelf en je gedrag, en helpt je om je beter te voelen. In een aantal haalbare stappen werk je aan het doel dat je jezelf gesteld hebt.
  Zet ook die verandering in en laat je coachen! Gelijk in het eerste gesprek bespreek je waar je tegenaan loopt en maak je samen een concreet plan om dit op te lossen. Vier coachgesprekken worden per jaar door je zorgverzekering vergoed. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op via e-mail (heeft de voorkeur) of telefoon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply