Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet de verandering in met een coach
  Rate this post

  ‘s Nachts badend in het zweet wakker worden, pijn bij het vrijen en een humeur om op te schieten! Als ik het zo op een rijtje zet, word ik al niet vrolijk, laat staan als ik er last van heb. Toch horen deze klachten voor veel vrouwen bij de overgang.

  De verstoorde nachtrust en de stemmingswisselingen hebben hun invloed op jou en daarmee waarschijnlijk ook op jouw omgeving, want je zit niet op een eiland. Dit gebeurt tijdens een levensfase waarin al zoveel binnen het gezin en op het werk speelt. Kortom: je kunt dit nu echt niet gebruiken.
  De veranderingen in je lichaam en in je reacties kunnen maken dat je jezelf niet meer herkent. Je raakt jezelf een beetje kwijt en weet eigenlijk niet meer wat je hiermee aan moet. En je moet er al helemaal niet aan denken dat dit nog jaren kan gaan duren. Dat hoeft ook niet en jij kunt het veranderen.
  Vergelijk het maar met een kaartspel waarbij de kaarten opnieuw worden geschud, terwijl je de spelregels nog moet leren. Het is logisch dat je dit niet altijd alleen kunt. Kracht zit hem niet in het altijd sterk zijn, maar ook in het erkennen van zwakte.
  Zoek professionele hulp bij een coach. In een vrijblijvend gesprek onderzoek je samen tegen welke vragen jij aanloopt en wat de coach voor jou kan betekenen. Een coach staat samen met jou stil bij jouw probleem en geeft je nieuwe inzichten over jezelf en je gedrag. Dit helpt je om je weer beter te voelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply