Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet die stap!

  Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden nog steeds te weinig verzorgd. Eelt, hielkloven en verkleurde nagels: daar loopt niemand warm voor. Met goede voetverzorging voelen jouw voeten fijner aan, zien ze er beter uit en loop je een stuk prettiger.

  Bovendien heeft de staat van je voeten invloed op jouw algehele gezondheid. Als je bijvoorbeeld een scheefstand van de grote teen hebt, dan kan dat doorwerken in knie- of rugpijn. En als je een likdoorn hebt, dan is lopen absoluut geen pretje. Het is dus belangrijk dat je bij nagelklachten op tijd aan de belt trekt bij de medisch pedicure.

  De pedicure kan verschillende specialistische technieken toepassen om de klachten te verminderen of helemaal op te lossen. Denk aan het plaatsen van een nagelbeugel bij een terugkerende ingegroeide nagel of bij afwijkende nagelvormen. Ook kan de pedicure een orthese maken. Dit op maat gemaakte siliconen stukje zorgt voor het ontlasten van drukplekken. Nagelreparatie is ook een optie. Als jouw nagel afgebroken, gescheurd of verkleurd is, dan kan de pedicure dit weer mooi maken met een geltechniek of met een kunstnagel. Zo kun je weer probleemloos in open schoenen lopen met nagels die er geheel natuurlijk  en verzorgd uitzien.

  Ook als je geen voetklachten hebt, kun je uiteraard terecht bij de pedicure voor de algemene voetverzorging. Laat het afmaken met een mooie nagellak en jouw voeten zien er weer uit om door een ringetje te halen. Dat loopt een  stuk beter!

  Bij jou thuis
  Ambulante Pedicure Stapgoed staat voor professionele voetverzorging bij jou thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving, tegen een zeer scherpe prijs. ­Hiermee is voetverzorging voor iedereen bereikbaar en hoef je jouw voeten niet langer te vergeten. Mijn werkgebied is Tilburg. Als ambulante pedicure neem ik alle benodigdheden mee en geef ik je een volledige pedicure­behandeling waar jouw voeten om vragen. Als gediplomeerd pedicure ben ik uiteraard aangesloten bij de branche­organisatie ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply