Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet een streep door rimpels en lijntjes

  Rimpeltjes, lijntjes, imperfecties, het zijn tekenen dat je leeft, lacht en voelt. Iedereen die ouder wordt krijgt dan ook met rimpeltjes en lijntjes te maken. Maar soms wil je liever toch terug naar je huid van een paar zomers eerder, toen ze nog niet op je huid waren verschenen.

  Hoewel rimpels natuurlijk zijn, kunnen ze wel vervelend voelen. Je wilt jezelf iedere dag mooi en goed kunnen voelen, en dat verdien je ook. Daarom wil je misschien liever van de rimpeltjes af. Veel methodes om rimpels te verwijderen zijn alleen ingrijpend, en soms is het resultaat na de behandeling geen vooruitgang op je gelaat vooraf.

  RF-Lifting

  Sarina van Sarina’s Beauty & Lifestyle: ‘De RF-Lifting kan voor rimpels en andere imperfecties een oplossing bieden. Met een RF-Lifting kun je de wijzers van de klok weer een stukje terugzetten, en je huid op een laagdrempelige manier verjongen. Je kunt rimpeltjes, kraaienpoten en lijntjes als sneeuw voor de zon laten verdwijnen en je gezicht een facelift geven. En het allermooiste: er komt geen operatie of naald bij te pas.’

  Strakker, jonger en egaler
  Sarina: ‘De methode werkt als volgt: door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die de collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hypodermis (het onderhuidse vetweefsel). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroklasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht. Je huid wordt in een paar behandelingen strakker, jonger en egaler. De behandeling is ook prima geschikt voor bijvoorbeeld je hals, armen en decolleté. Deze simpele behandeling kan een keerpunt in je leven zijn en zorgen voor een prachtig nieuwe start.’

  RF-Lifting is geschikt voor:
  – Contouren van je gezicht
  – Ogen
  – Wangen
  – Decolleté
  – Hals
  – Heupen
  – Billen
  – Onderkant van de armen

  Ga voor dat droomfiguur!
  Wil jij ook weer kunnen van een strak en slank figuur, zonder lovehandles, zwembandjes en andere overtollige vetophopingen? Dan ben je bij Sarina van Sarina’s Beauty & Lifestyle op de goede plek. Hier vind je alles op het gebied van plaatselijk afvallen en huidverstrakking. Zo kun je in de salon terecht voor cryolipolysebehandelingen, RF-Lifting (huidverstrakking voor zowel lichaam als gelaat zonder snijden), cavitatie (liposuctie zonder snijden), HIFU-Ultherapy anti-agingtherapie en afslanken met het lifestyledieet. Waar wacht je nog op? Ga ook voor het figuur van je dromen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply