Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet die eerste stap
  Rate this post

  Het is eng om te beginnen met iets wat je volledige leven gaat veranderen. Afvallen is geen hobby, dus waarom zou je het dan vaker dan één keer doen? Weg dus met dat jojo-effect! En dat gaat lukken. Hoe? Omdat je het niet alleen hoeft te doen. We doen het samen!

  De eerste stap die je doet is het maken van een intakeafspraak. Dat is vaak ook al moeilijk, maar daarna gaan we samen aan het werk. Als jij je doel goed voor ogen hebt, gaan we het samen een plan opzetten met de producten van Straight away of in combinatie met een gezonde maaltijd om te werken naar een nieuwe leefstijl. En met mijn kennis en vaardigheid om jou te begeleiden en coachen zullen we zeker slagen. En achteraf zul je zeggen: ‘Natuurlijk was het ook het dieet, maar vooral de samenwerking die het succes heeft gebracht.’

  Dat is mijn ervaring, ook toen ik zelf de strijd om gewichtsvermindering had gewonnen. De tussentijdse resultaten hielpen natuurlijk om door te zetten, maar dat deden ook de gesprekken en niet te vergeten de humor en… de stok achter de deur. Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg!
  Het af- en opbouwprogramma én de periode daarna zijn het allerbelangrijkst! Langzaam bouwen we weer op naar het aantal calorieën dat bij jouw geslacht, leeftijd, gewicht en lengte past. Het is het moeilijkste stukje en erg prettig dat je er dan niet alleen voor staat. Zet dus die (soms wat moeilijke) eerste stap en mail gewoon. Maak een afspraak, dan gaan we er samen voor!

  Hoe werkt het?
  Ik werk vanuit het oogpunt dat we streven naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Om dit te bereiken, is het soms even nodig om met al je oude gewoontes te stoppen om daarna met goede gewoontes en een gezonde leefstijl verder te gaan. Voor sommige mensen werkt het strikte dieet met alleen producten van Straight away het beste, terwijl een ander toch graag een lichte maaltijd mee-eet met het gezin. Alles is mogelijk om ons doel te behalen. In de producten van Straight away zitten alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt om lekker in je vel te komen zitten. De producten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm. Wat de producten van Straight away écht uniek en bijzonder maakt, is dat ze gezoet zijn met stevia. Geen aspartaam te bekennen. Sommige producten zijn glutenvrij en er zijn ook lactosevrije shakes te krijgen. En nog lekker ook!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply