Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet je huid aan het werk

  Ons hele lichaam bestaat uit enzymen die onderling met elkaar werken en zonder enzymen functioneert ons lichaam niet. Door die enzymen te stimuleren, zijn prachtige resultaten te behalen.

  DMK Enzyme Therapy is een behandelmethode die bestaat uit behandelingen en producten op basis van enzymen therapie. DMK Enzyme Therapy kan hierdoor bij alle huiden worden ingezet maar ook bij tal van huidproblemen zoals huidveroudering, droge huid, roodheid, acne, acne littekens, rosacea en pigmentvlekken.

  Hoe werkt het?
  DMK werkt met aminozuren die de enzymen in onze huid stimuleren. Het werkt op de levende cellen, tot in de celkern. De formules bevatten stoffen die door de huidcellen herkend worden. Alleen stoffen die door een huid herkend worden, zullen ook daadwerkelijk door de huid worden opgenomen en kunnen doordringen tot in de celkern. Enzymen kunnen een huid opbouwen maar ook afbreken, denk hierbij aan het stimuleren van collageen en het afvoeren van gifstoffen. Met DMK wordt de huid weer van binnenuit opgebouwd waardoor de huidfuncties weer beter gaan functioneren.

  Ontstaan van huidproblemen
  Bij een huidprobleem is er een disbalans in de cellen, ontstaan doordat de huidbarrière niet in tact is. Hierdoor kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen en de huid gaat vocht verliezen waardoor er een vochttekort ontstaat en de huid uit balans raakt. Hierdoor ontstaat er een huidprobleem en gaat hij sneller verouderen. Een huid die vocht verliest gaat meer talg aanmaken waardoor verstoppingen ontstaan zoals onzuiverheden en acne, misschien herken je dit wel? Ook door een huid te vaak intensief te peelen, maak je het probleem alleen maar erger. Met DMK Enzyme Therapy gaan we de huid weer terug in balans brengen door de huidbarrière te herstellen waardoor hij zijn vocht weer vast kan houden. Wat heel uniek is, is dat we met DMK Enzyme Therapy meerdere huidproblemen tegelijkertijd kunnen aanpakken.

  Het DMK Enzyme Masker
  DMK staat bekend om zijn Enzyme Masker, dit masker is op basis van aminozuren (enzymen) en blijft 45 minuten op de huid zitten. Je voelt dat het masker heel strak gaat worden en er ontstaat een plasmatisch effect. Dit plasmatische effect ontstaat door het verwijden van de bloedvaatjes tijdens het afvoeren van afvalstoffen. Dit is pure zuurstoftherapie voor de huid, te zien aan het ontstaan van rode strepen na het verwijderen van het masker. Deze rode strepen zijn een goed teken dat de huid goed reageert en zijn volkomen normaal. Des te meer rode strepen, des te minder afvalstoffen er in de huid zitten en des te beter de behandeling werkt! De rode strepen verdwijnen vanzelf weer binnen een half uur. De behandeling is bovendien volledig pijnloos.

  Het DMK behandelconcept
  DMK Enzyme Therapy bestaat uit 4 stappen:
  1. Verwijderen: dode huidcellen verwijderen en gifstoffen afvoeren
  2. Opbouwen: huidbarrière herstellen en opbouwen waardoor de huidcellen weer normaal gaan functioneren en het vochtgehalte weer zal herstellen
  3. Beschermen: de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf met krachtige antioxidanten
  4. Onderhouden: door het gebruik van de DMK thuisproducten gaan we het resultaat van de behandelingen versterken en verlengen

  Hoe gaat het in zijn werk
  Bij een huidprobleem starten we altijd met een kuur van vier behandelingen (een keer per week) en gebruik je de bijbehorende thuisproducten. Ben je tevreden over jouw huid maar gun je jouw huid gewoon het beste? Dan mag je een behandeling per maand ondergaan en gebruik je ook de bijbehorende thuisproducten. DMK is een volledig behandelconcept en alleen op deze manier kunnen we op resultaat werken.

  Gun jouw huid het beste
  DMK bestaat al meer dan 40 jaar en is een behandelconcept dat komt uit Amerika. Het is ontwikkeld door biochemicus Danné Montague King (vandaar de naam). Heb je interesse in het DMK behandelconcept? Boek dan nu je kuur bij DMK Skin Revision Clinic Dermaskin in Ewijk.

  DMK Enzyme Therapy bij Dermaskin
  Marian Jansen, huidsspecialiste bij Dermaskin vertelt: ‘Trots kunnen wij vertellen dat we de 5e DMK Skin Revision Clinic in Nederland zijn. Na een aantal zeer intensieve trainingen mogen wij met dit fantastische paramedische merk werken. In de meer dan 23 jaar dat ik als huidspecialiste werk ben ik nog nooit een merk tegen gekomen met zoveel mooie resultaten.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply