fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet je huid aan het werk

  Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren. Een mooie huid krijg je namelijk niet zomaar vanzelf, net zoals je geen geweldig lichaam krijgt door maar één keer naar de sportschool te gaan. Het is belangrijk om de juiste behandelingen te ondergaan om resultaat te bereiken en vast te houden.

  Met de Ydun Laser kan de huid op een mooie en veilige manier verjongd worden. De laserpulsen stimuleren de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Hierdoor herstelt je bindweefsel en wordt het reliëf van je huid een stuk gladder. De huid ziet er gezonder, strakker en egaler uit. Rimpels verminderen zichtbaar en de huid voelt steviger aan. Voor het beste resultaat zijn behandelingen in kuurverband ideaal.

  Minimale herstelperiode
  Huidverbetering door middel van laser is een fijne behandeling, want de huid wordt van binnenuit verbeterd. De grootste voordelen zijn een laag risico op bijwerkingen en een minimale herstelperiode. Na de behandeling mag je zelfs (minerale) make-up aanbrengen als je je daar fijn bij voelt. Na de behandeling keer kun je meteen je dagelijkse activiteiten weer oppakken, en dat mét een jonge, frisse huid.

  Microdermabrasie
  Een andere mooie manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, is microdermabrasie. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat. Microdermabrasie is ontspannend en niet pijnlijk.

  Ellipse Skin Rejuvenation
  Heb je last van pigmenten of couperose, vergrote poriën of fijne lijntjes? Dan kan een Skin Rejuvenation-behandeling met de Ellipse een uitkomst zijn. Het licht van het apparaat zorgt ervoor dat het collageen en elastine van je huid in het hele behandelde gebied gestimuleerd wordt, waardoor de fijne lijntjes minder worden en je huid er frisser uitziet. Tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, waardoor het huidpigment en de grootte van de poriën verbeterd worden. Afhankelijk van de plek die behandeld wordt en je huidconditie zijn 1 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Wil je meer weten? Bekijk dan de website van Men & Women’s Care of maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

  Over Men & Women’s Care
  Men & Women’s Care is een schoonheidssalon die een scala verschillende huidverzorgingsbehandelingen aanbiedt. Bovendien was de salon dit jaar 1 van de 3 finalisten bij de Beauty Award in de categorie ‘Schoonheidssalon van het jaar 2019’! De salon heeft dan ook drie niveaus van specialisten, gebaseerd op het aantal jaren specialistische ervaring. Allen zijn professioneel opgeleid om jou zo goed mogelijk te helpen. Met enorme liefde voor het vak en nieuwsgierigheid naar vernieuwing staan de specialisten klaar voor jou en jouw huidwensen!

  Tip van de expert
  Sylvia Claes, master huidexpert bij Men & Women’s Care, vertelt: ‘De Ydun Laser behandelt de huid intensief en van binnenuit, terwijl de buitenste laag van de huid gesloten blijft. Dat betekent dat er bijzonder weinig kans is op complicaties als infectie en pigmentverschuivingen, en het herstel van de huid zal hierdoor sneller verlopen. Er kan wel wat roodheid ontstaan, maar dat duurt hooguit een paar uur. Ben jij benieuwd naar een laserbehandeling, maar wil je eerst meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply