Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet jezelf in beweging
  Rate this post

  Zit je in een groeiproces? Wil je inzicht en steun bij verandering? Helemaal jezelf zijn en voelen wat goed voor jou is? Dan is een individueel Reading & Healing Consult iets voor jou.

  We werken met energie via je chakra’s en auraveld. Dat wat innerlijk speelt licht op en mag worden gezien, gevoeld en geheeld. Je kwaliteiten worden verankerd en je gaat erop vertrouwen. Je energie stroomt weer en dit werkt positief door in alle levensgebieden, van binnen en van buiten. The Healing Way – Opleiding in Energiewerk is een innerlijke reis met gelijkgestemden. Een spirituele ontwikkeling voor jezelf én voor als je met mensen werkt. Het is een programma met meditatie, energie-oefeningen, eeuwenoude Indiase wijsheden en moderne bewustzijnstechnieken. Thema’s zijn veiligheid, zelfvertrouwen, met het leven kunnen
  mee­stromen, zelfrespect en je plek innemen, liefde en gevoelsenergie, creativiteit, communicatie, keuzevrijheid, intuïtie, eenheid en spiritualiteit. Je leert je energie bewust en positief te gebruiken voor jezelf en daarmee ook in je werk en in je verbinding met anderen. En zo overal helemaal jezelf te kunnen zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply