Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet jij die stap?

  Voelt het alsof het leven een plicht is en je nergens meer écht plezier uit haalt? Alsof je geen keuze hebt? Het is normaal als je dit niet lang volhoudt. Het is belangrijk dat jij je energiek voelt en lekker in je vel zit. Neem niet teveel hooi op je vork. Je mag liever zijn voor jezelf!

  Wees klaar om de regie weer in eigen hand te nemen, om weer voldoening te halen uit het leven. Lifecoach Sharon Smeets, van Balanced Identity, helpt jou hier graag bij. Met haar voer je gesprekken in een huiselijke sfeer, aan de keukentafel. In vertrouwen en op je gemak. De sleutel tot verandering. Door middel van gesprekken hervind jij onder andere balans ­tussen werk en privé, tijd voor jezelf, jouw grenzen en rustmomenten.
  Naast lifecoaching biedt Sharon de training ‘Ik leer schuldloos nee zeggen’ aan. Zij leert jou bijvoorbeeld hoe je dingen doet waar je energie van krijgt, dat je de regie over je eigen leven neemt en dat je schuldloos ‘nee’ kunt zeggen. Niet ‘nee’ kunnen zeggen is een veelvoorkomend probleem. Je wilt aardig gevonden worden en daardoor doe je dingen die je niet wilt doen.
  Het is volkomen normaal om af en toe ‘nee’ te zeggen en voor jezelf te kiezen. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig om op te laden.
  Ga de uitdaging aan om jouw verlangen om te zetten in doen. Daarbij hulp ontvangen is helemaal niet vreemd.

  ‘It takes courage to grow up and become who you really are.’
  – E.E. Cummings

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply