Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok minstens 10 jaar terug

  Het is écht waar: als je foto’s van zo’n 10, 15 jaar terug bekijkt, dan wens je dat je er nog net zo fris uitziet als toen. De tijd laat zijn sporen achter en dat is te zien aan je slapper wordende huid en de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht. Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer nodig is om een pijnlijke, dure operatie te ondergaan om er weer net zo jong uit te zien als je je van binnen voelt.

  Bij het ouder worden verliest onder andere de huid van je oogleden haar elasticiteit, doordat het onderhuidse bindweefsel slapper wordt. Het effect: een overschot aan huid, waardoor je een vermoeide, verouderde blik krijgt.

  Geen prikken of snijden
  Gelukkig is er een manier om er flink jeugdiger uit te zien! De Jett Plasma Lift Profi behandeling is hét alternatief voor fillers of een chirurgische ingreep. Dat betekent: geen prikken of snijden en geen lange hersteltijd na een operatie. De volgende gebieden kunnen worden aangepakt:

  – de oogleden (boven en onder)
  – fronsrimpels
  – kraaienpootjes
  – rimpels in de bovenlip en plooien rondom de mondhoek

  De Jett Plasma Lift Profi behandeling zorgt voor een liftend en verjongend effect, dat meteen te zien is en effect heeft gedurende 1 à 2 jaar. De behandeling activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels, zodat de huid wordt verstevigd en de rimpels vervagen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply