Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok minstens 10 jaar terug

  Het is écht waar: als je foto’s van zo’n 10, 15 jaar geleden bekijkt, dan wens je dat je er nog net zo stralend uitziet als toen. De tijd laat zijn sporen achter en dat is te zien aan je slapper wordende huid en de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht. Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer nodig is om een pijnlijke, dure operatie te ondergaan om er weer net zo jong uit te zien als je je van binnen voelt?

  Bij het ouder worden verliest onder andere de huid van je oogleden haar elasticiteit, doordat het onderhuidse bindweefsel slapper wordt. Het effect: een overschot aan huid, waardoor je een vermoeide, verouderde blik krijgt.

  Geen prikken of snijden
  Gelukkig is er een manier om er flink jeugdiger uit te zien! De Plasmamedical plasmabehandeling is hét alternatief voor fillers of een chirurgische ingreep. Dat betekent: geen prikken of snijden, en de hersteltijd is maximaal een week. De volgende gebieden kunnen in slechts één behandeling worden aangepakt:
  • de oogleden (boven of onder)
  • fronsrimpels
  • kraaienpootjes
  • rimpels in de bovenlip en plooien rondom de mondhoek

  Meteen resultaat
  De Plasmamedical behandeling zorgt voor een liftend en verjongend effect, dat meteen te zien is. De behandeling activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels, zodat de huid wordt verstevigd en de rimpels vervagen.

  Gemakkelijk centimeters verliezen
  Je kent het wel. Je kijkt in de spiegel en denkt bij jezelf: ‘Daar mag wel iets vanaf!’ Cryotherapie is een gemakkelijke, pijnloze en natuurlijke manier om centimeters te verliezen.
  Cryotherapie is het verwijderen van hardnekkige vetcellen. Pijnloos en zonder verdoving. Freeze2 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolysetechniek die ervoor zorgt dat de probleemzone via koeling effectief behandeld kan worden. De behandeling is snel en pijnloos zonder injecties, operatie of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille (‘lovehandles’) te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.

  Natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen
  Weinig mensen worden geboren met perfecte ­wenkbrauwen: ongelijk, te dun, te licht van kleur,  noem maar op. Hier zijn allerlei tips en tricks voor,  maar meestal niet effectief en van korte duur. MAXXBROWS is een manuele make-uptechnologie en creëert in een handomdraai waar je steeds van droomde: natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen.

  MAXXBROWS micropigmentatie ziet er geweldig uit. Niemand zal namelijk zien dat je wenkbrauwen ‘niet echt’ zijn. Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur na verloop van de tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijne naaldjes, in de huid gebracht. Hierdoor worden als het ware haartjes in de huid gegraveerd. De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Geniet van de perfecte wenkbrauwen 24/7, 1 tot 2 jaar lang. Daarna, maar ook tussendoor, indien gewenst, kan het weer bijgewerkt worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply