Rate this post
 • Zet koers naar de toekomst!
  Rate this post

  Soms is het tijd om een nieuwe koers uit te zetten. Misschien weet je al wat je wilt, wat je wilt veranderen en wat je doel is. Of misschien wil je daar juist naar op zoek gaan omdat je graag andere resultaten wilt. Wat houd je tegen om te doen wat je het liefst doet? Wat kun je leren en doen om op weg te gaan naar meer rust, ruimte en vrijheid?

  Die rust, ruimte en vrijheid vind je nog in het Friese Burgum. Je laat in de meest letterlijke zin van het woord alle drukte en rompslomp achter je om ruimere keuzemogelijkheden te voelen en een besluit te nemen waar je mee verder kunt. Rijdend door de polder naar het hoge noorden, zul je het jachtige bestaan langzaam van je af voelen glijden. Het weidse polderlandschap geeft je weer zicht op je horizon en de frisse bries die langs de Friese meren waait, maakt je hoofd heerlijk leeg zodat je je helemaal kunt focussen op een trainings- of coachingsessie waarin je leert waar je stress begint en hoe je daarin keuzes maakt.

  Oplossingsgericht
  Ymkje de Vries, senior capital coach bij Kies Koers, werkt onder andere met NLP: Neuro Linguistisch Programmeren: ‘NLP is zeer geschikt om doelen te stellen en werkt oplossingsgericht in plaats van probleemgericht. Mijn manier van werken kenmerkt zich door het ontwikkelen of ontdekken van nieuwe denk- en handelsstrategieën. Het gaat bij NLP om het hier en nu. Wat kun je leren in positieve zin van alles wat je hebt meegemaakt en hoe geef je dat een plek in je huidige leven. Op die manier zul je meer sturing krijgen over je toekomst. Je leert van je verleden om vervolgens alles wat je geleerd hebt toe te passen in de toekomst.’

  Toegevoegde waarde
  De tocht naar Friesland is niet alleen een letterlijke, maar ook een figuurlijke reis. De toegevoegde waarde is dan ook groot, een stukje bezinning voordat je je bestemming bereikt. Testimonials op de website getuigen van de grote betrokkenheid van de trainer: ‘Door deze training ben ik een completer mens geworden’ en ‘Ook als je nog niet helemaal helder hebt welke koers je wilt varen is een gesprek met Ymkje zeer aan te bevelen. Samen zijn we erachter gekomen wat ik zocht’ is slechts een greep uit de reacties. En, als je besluit om een opleiding te volgen bij Kies Koers, zijn er diverse goede Bed & Breakfast adressen in de buurt waar je voor een zacht prijsje kunt overnachten!

  Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Of kijk op www.kieskoers.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply