Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zet koers naar de toekomst!
  Rate this post

  Soms is het tijd om een nieuwe koers uit te zetten. Misschien weet je al wat je wilt, wat je wilt veranderen en wat je doel is. Of misschien wil je daar juist naar op zoek gaan omdat je graag andere resultaten wilt. Wat houdt je tegen om te doen wat je het liefst doet? Wat kun je leren en doen om op weg te gaan naar meer rust, ruimte en vrijheid?

  Die rust, ruimte en vrijheid vind je in het Friese Burgum. Hier wordt een breed scala aan cursussen, opleidingsmogelijkheden en coaching aangeboden op het gebied van NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Ymkje de Vries: ‘NLP is zeer geschikt om doelen te stellen en te behalen, en werkt oplossingsgericht in plaats van probleemgericht. Mijn manier van werken kenmerkt zich door het ontwikkelen of ontdekken van nieuwe denk- en handelsstrategieën. Het gaat bij NLP om het hier en nu. Wat kun je leren in positieve zin van alles wat je hebt meegemaakt en hoe geef je dat een plek in je huidige leven? Op die manier zul je meer sturing krijgen over je toekomst. Je leert van je verleden om vervolgens alles wat je geleerd hebt toe te passen in de toekomst.’
  Let op: het is ook mogelijk om de opleidingen in-company aan te bieden voor organisaties en bedrijven. Kijk voor het volledige aanbod onder ‘bedrijven’ op de website.
  Nieuwsgierig? Neem dan vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend ­oriënterend gesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply