Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (3 stemmen)
 • Zet de verandering in met een coach
  4/4 - (3 stemmen)

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. Het kan zijn dat je niet goed op je plek zit in je baan, maar je weet niet precies wat je dan wél wil. Of je bent niet tevreden over je huidige leven en bent op zoek naar zingeving. Of je ervaart stress of hebt zelfs een burn-out. Wel eens aan een coach gedacht?

  Titia de Vries is coach en begeleidt mensen naar een ­positieve verandering in hun leven. Titia: ‘Ik bied geen oplossingen voor problemen, maar begeleid het proces naar zelfontwikkeling. Soms kan aandachtig luisteren of doorvragen al iemand helpen. Dan voelt de ander zich al goed doordat die zich kan uitspreken. Maar een andere keer geef ik adviezen, of confronteer ik iemand ergens mee, zodat de cliënt er zelf mee aan de gang kan gaan. Het zorgt voor nieuwe inzichten. Het gaat niet om het veranderen van iemands karakter, maar om het veranderen van niet-effectief gedrag. Met een traject van ongeveer 5 gesprekken is het meestal zo dat een cliënt weer op de rit komt.’

  Wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt, is het mogelijk dat de sessies deels vergoed worden. Kijk daarvoor in je polisvoorwaarden onder ‘complementaire zorg / ­psychosociaal consult’. Maak een afspraak voor een ­vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply