Rate this post
 • Zet de verandering in met een coach
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. We moeten veel van onszelf of van anderen: werken, een gezin, aandacht voor familieleden, hobby’s, vriend(inn)en… Het is heel goed mogelijk dat één of meerdere van deze aspecten niet goed gaat in je huidige leven. Wel eens aan een coach gedacht?

  Als je lichamelijke klachten hebt, ga je naar de huisarts, de professional op het gebied van lichamelijke gezondheid. Zou het niet logisch zijn om bij problemen op psychisch gebied ook naar een professional te gaan? Het zou je veel kunnen helpen om een coach in te schakelen. Iemand die naar jouw problemen luistert en je gericht helpt, zodat je weer beter in je vel komt te zitten. We vinden het ten slotte ook normaal dat (top)sporters een coach hebben die hen begeleidt…
  Ria Pool Meeuwsen en Erik Pool, de coaches van werkmetLef, staan samen met jou stil bij jouw probleem, geven je nieuwe inzichten over jezelf en je gedrag, en helpen je om je beter te voelen. Zo werk je aan zelfontplooiing en bewustwording. Ria en Erik bieden ook filosofische consulten. Hierbij kom je erachter hoe je denkpatronen zijn. Op die manier krijg je meer inzicht in jezelf, en dat kan verrassende nieuwe mogelijkheden geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply