Rate this post
 • Zie er altijd op en top uit
  Rate this post

  Op het moment dat ik voor het eerst in aanraking kwam met wimperextensions, dacht ik maar aan één ding: ‘Ik ga dit ook doen!’

  Waarom wimperextensions? Voor een drukbezette vrouw vind ik wimperextensions een echte uitvinding. Mijn eigen wimpers zijn kort en dun, en door de wimperextensions zien mijn wimpers er langer en voller uit.
  Nadat ik zelf de cursus met succes had afgerond, ben ik thuis een eigen salon begonnen, omdat ik anderen ook het geweldige gevoel wil laten ervaren met wimperextensions.
  De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J-, C- of D-krul, waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. Extensions zijn niet schadelijk voor je eigen natuurlijke wimpers, en de natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions vastzitten. Je kunt tijdens het consult kiezen uit verschillende lengtes en diktes, soorten krul, ‘one-by-one’ wimperextensions en 2D-6D volumelashes. Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee en zweet, en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn, is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten zie je er op en top uit.
  In alle opzichten wil ik de beste kwaliteit leveren die de klant verdient en dat de klant tevreden is. Kortom: kwaliteit en klanttevredenheid staan voor mij op nummer één!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply