Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er geweldig uit
  Rate this post

  Niet iedereen is gezegend met een ­supergave huid. Maar er is echt veel ­mogelijk om jouw huid weer helemaal gaaf te krijgen…

  Er is een oplossing voor alle huidproblemen, zoals acne, irritante haartjes, rode vaatjes, pigmentproblemen en littekentjes. Ook voor diverse innovatieve behandelingen op het gebied van anti-aging, zoals microdermabrasie, diverse peelings, skinboosters, behandelingen tegen wallen en bij haaruitval kun je gerust eens langskomen.
  We werken samen met een laserspecialiste van Skinevolution.nl en een cosmetisch arts, en ook voor diverse beautybehandelingen met de producten van Babor ben je bij ons in goede handen.
  Op het gebied van ontharen kun je je laten harsen of permanent laten ontharen met de Harmony XL van Alma Lasers.
  Pigment en couperose kunnen met enkele IPL-behandelingen aangepakt worden of met een oppervlakkige of diepere peeling. De cosmetisch arts adviseert en behandelt met Botox en fillers. Doordat er veel mogelijkheden zijn, kunnen we je de meest effectieve behandeling adviseren.
  Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek krijg je te horen welke mogelijkheden er zijn en welke resultaten je kunt verwachten.

  Het Beautystalletje zit net buiten Volendam op een supermooie locatie, waar je in alle rust kunt zijn en wij er weer voor zorgen dat jij straalt!
  Bel gerust voor meer informatie of vul het
  contactformulier in op de site.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply