Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Wat zie jij er goed uit!
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je in de spiegel kijkt, zie je niet de huid van je dromen. De tijd, stress, luchtvervuiling en de zon hebben duidelijk hun weerslag op jouw huid gehad. Het stemt je verdrietig, want eigenlijk wil je je niet neerleggen bij deze huidveroudering. Je voelt je nog jong en je zou willen dat je huid er ook zo uitziet! Is er nog hoop?

  Ja! Er is absoluut hoop! Natuurlijk kun je je huidveroudering accepteren. Maar als jij daar het type niet voor bent, pak je ontevredenheid dan aan! Samen met huidexpert Kyra Demmer ga je aan de slag om jouw huid weer gladder, steviger en egaler maken. En het goede nieuws is: daar zijn geen botox, fillers of chirurgische ingrepen bij nodig! Maar wat dan wel?

  Aanpakken bij de oorzaak
  Kyra: ‘In de salon pakken we huidveroudering aan met Meta Therapy van Dermatude. Dit is de enige methode voor huidverbetering die natuurlijke huidverbetering van binnenuit combineert met het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf. Deze behandeling heeft dus een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering. Bovendien pakt het niet alleen de gevolgen, maar vooral de oorzaak van huidveroudering aan.’

  Superstoffen
  Kyra vervolgt: ‘Tijdens de kuur worden speciale ‘subjectables’ ingezet die passen bij jouw huidprobleem. Deze kunnen variëren van een sterke vochtbooster tot een effectieve lift voor jouw huid. Al na één behandeling voel en zie je verschil. Een complete Meta Therapy facial duurt 30 tot 45 minuten. Voor het beste resultaat doe je Meta Therapy in kuurverband. Je begint met 4 weken lang één keer per week een behandeling. Je ziet de huid dan al aanzienlijk mooier worden. Daarna doe je nog eens vier behandelingen, verspreid over twee maanden.’

  Thuis aan de slag
  Tijdens de kuur geeft Kyra je advies over producten die je huid in de beste conditie brengen en houden. Zo verleng je de resultaten van de salonbehandeling en ondersteun je je huid met de juiste ingrediënten. En ook na de kuur kan ze je adviseren. Win-winsituatie voor je huid!

  Voor iedere rimpel wat wils
  Naast de behandelingen voor het gehele gezicht, hals of decolleté is het ook mogelijk om elke afzonderlijke rimpel te behandelen. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling én een zelfverzekerde jij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply