Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat zie jij er goed uit!

  Geef toe, ook jij ziet er het liefst fit en vitaal uit. Een rimpeltje hier of daar is geen probleem en geeft je gezicht zelfs karakter. Als je je echter dagelijks stoort aan zichtbare huidveroudering dan wordt het tijd om jezelf een plezier te doen. Dit hoeft echt niet direct een ingrijpende facelift te zijn. Ook met relatief ­simpele huidbehandelingen kunnen prachtige resultaten behaald worden.

  Over Salon Jeanette

  Salon Jeanette staat voor huidverjonging en huid­verbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma’s om de huid te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie. Jeanette geeft, op afspraak, vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

  Manier 1: Nuovapelle

  Nuovapelle is een unieke combinatie van een softlaser met bipolaire radiofrequentie om de huid te verjongen. Hierdoor worden de diepere huidlagen gestimuleerd om de aanmaak van de lichaamseigen ‘superstoffen’ collageen en elastine te bevorderen. De huid wordt steviger, gladder en de huidtint wordt mooier. Deze methode is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering die ontstaan is door leeftijd en zonlicht.

  Manier 2: Genosys

  Bij deze microneedlingbehandeling worden kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en op de plekken terechtkomen waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Microneedling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

  Manier 3: Meso Infusion

  Mesotherapie is een doeltreffende anti-agingmethode waarbij vitamines, mineralen en andere krachtig werkstoffen van plantaardige oorsprong in de huid worden ingesluisd. De No Needle Mesotherapie is een revolutionaire technologie, waarbij geen injecties nodig zijn. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen via de opperhuid in de diepere huidlagen doordringen. Mesotherapie is heel geschikt voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijke vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt die een frisse, gezonde en zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply